Priscilla Presley a refuzat să-l viziteze pe Elvis Presley la Hollywood, apoi el a avut o aventură

27 septembrie, 2022
presley jpg

Elvis și-a asigurat iubita, pe Priscilla Presley, că nu e nevoie să-l viziteze la Hollywood și să-i „distragă atenția”. În scurt timp, a cunoscut-o pe Ann-Margret.

Elvis a întâlnit-o pe Priscilla (Beaulieu la acea vreme) în 1958, în timp ce se afla în Germania. Artistul fusese recrutat în armata SUA și, în scurt timp, a început o relație cu tânăra de 14 ani. Doi ani mai târziu, starul a părăsit armata și s-a întors în SUA. Priscilla nu suporta să fie departe de iubitul ei, așa că a început să-l viziteze periodic.

În 1963, Priscilla s-a mutat definitiv la Graceland. Dar tânăra a început să vadă apoi o altă latură a Regelui.

La acea vreme, Elvis lucra din greu la Hollywood. Visul său din copilărie a fost dintotdeauna să devină un actor serios, așa că șeful său – colonelul Parker - a făcut niște înțelegeri pentru a ajunge în fața camerelor.

Până în 1963, a filmat pentru 13 producții. Regele a recunoscut mai târziu că a fost frustrat de conținutul simplist al filmelor, dar, cu toate acestea, a lucrat din greu pe platourile de filmare.

Priscilla admira pasiunea lui Elvis pentru muncă și a refuzat să meargă să-l vadă la Los Angeles și California, pe platourile de filmare. În schimb, a rămas la Graceland, în Memphis, Tennessee.

“Am simțit că asta era treaba lui și nu era locul meu să fiu acolo”, spunea Priscilla.

„De cele mai multe ori stăteam în Memphis și îmi ocupam timpul la studioul de dans sau mergeam la cină cu o prietenă. Eram fericită”.

Priscilla a respectat munca lui Elvis și nu a vrut niciodată să-i stea în cale. Dar această considerație pentru slujba lui a făcut-o să eșueze.

Un an mai târziu, în 1964, Elvis a început să lucreze la un nou film: Viva Las Vegas.

Viva Las Vegas poate părea un alt film de comedie, dar diferența majoră a fost includerea unei vedete fierbinți: Ann-Margret. Actrița jucase recent în filmul „Bye Bye Birdie” și devenise rapid una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood.

Cu toate acestea, nu talentul ei a făcut din Viva Las Vegas un film atât de legendar. Ann-Margret i-a atras atenția lui Elvis într-un mod semnificativ. Între cei doi au apărut scântei de la prima întâlnire și au început rapid o poveste de dragoste pasională.

Dar niciun lucru bun nu durează pentru totdeauna. Destul de curând, știrile despre aventura lor au apărut.

Când a fost întrebată despre relație, diva a răspuns ca și cum ar fi fost logodită cu Elvis.

Mai multe pentru tine...

Vestea a făcut înconjurul lumii. S-a spus că Elvis s-a logodit cu vedeta cu care lucra la noul său film. Iar Priscila a devenit furioasă.

Ea spune în memoriile sale, Elvis and Me, că se săturase de „secretele și minciunile” la care fusese supusă.

Într-o furie oarbă, Priscilla a aruncat în pereți cu o vază. Acest act drastic i-a deschis ochii lui Elvis asupra situației. 

Priscilla a susținut că Presley „a apucat-o și a aruncat-o pe pat” înainte de a o asigura că nu știa că escapadele lui cu Ann-Margret vor apărea în ziar. Dar, totuși, nu era mulțumit de acțiunile ei.  „Vreau o femeie care să înțeleagă că s-ar putea să se întâmple astfel de lucruri”, i-a spus el.

Apoi a asigurat-o din nou că relația dintre el și Ann-Margret s-a încheiat.

Ann-Margret și-a dat cu părerea despre eveniment în cartea ei, My Story: „Au fost și alți factori în viața lui Elvis care l-au forțat să se despartă de mine și i-am înțeles. Elvis fusese întotdeauna sincer cu mine, dar totuși, a fost o situație confuză. Am continuat să ne vedem periodic. Apoi totul s-a oprit. Știam că relația trebuie să se termine, că Elvis trebuie să-și îndeplinească angajamentul" .

Solistul a cerut-o în căsătorie pe Priscilla un an mai târziu, în 1966. S-au căsătorit șase luni mai târziu, la 1 mai 1967.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg