Priscilla Presley neagă un conflict cu nepoata pe avere, în ciuda evidențelor: ”Totul este bine”

13 aprilie, 2023

Aflată în plină luptă juridică pe averea fiicei sale cu nepoata Riley Keough, Priscilla Presley afirmă cu seninătate că nu există niciun conflict în familie.

Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg

Priscilla Presley este o femeie discretă și diplomată, căreia nu-i place să-și spele hainele în public. Fosta soție a Regelui Rock and Roll vrea să convingă oamenii că a rămas în relații bune cu fiica cea mare a regretatei Lisa Marie Presley, unicul copil al lui Elvis Presley, care a murit neașteptat anul acesta.

Acum, cele două femei se judecă pe averea Lisei. Pe moștenirea rămasă de la Elvis. Între bunică și nepoată au apărut suspiciunile de rea voință, după ce Priscilla Presley a contestat decizia fiicei sale de a o numi pe Keough singurul administrator al averii sale.

Deși nu există vești noi legate de lupta purtată în instanță, prima și singura soție a lui Elvis Presley insistă că ”totul e bine” în familia lor.

Priscilla Presley a vorbit la Tyne Theatre and Opera House din Newcastle upon Tyne și a dezvăluit că se înțelege minunat cu nepoata Riley Keough, că nu sunt certate.

Mai mult, a făcut referire și la zvonurile potrivit cărora i s-ar fi interzis accesul în Graceland și a spus că nu sunt adevărate.

„Suntem foarte bine”, a adăugat Priscilla Presley referindu-se la întreaga lor familie: atât Riley Keough, cât și fiicele gemene ale Lisei Marie, fetele pe care le-a avut cu Michael Lockwood, Finley și Harper Lockwood.

Detaliul care le-a inflamat pe cele două, bunică și nepoată, a fost o modificare adusă de regretata cântăreață Lisa Marie Presley la testamentul ei din 2016, care a făcut-o pe Riley singurul administrator al averii, excluzându-i pe Priscilla și pe fostul ei manager de afaceri Barry Siegel.

Priscilla și Barry erau co-administratori din 2010, dar în 2016, aceștia au fost înlăturați în favoarea lui Riley și a răposatului ei frate Benjamin Keough, care s-au sinucis la vârsta de 27 de ani în 2020. Moartea fiului a fost devastatoare pentru Lisa Marie, care a suferit în continuu de atunci.

În centrul luptei pentru avere se află moștenirea legendei Elvis, care generează milioane de dolari pe an, inclusiv domeniul Graceland, proprietatea achiziționată de Elvis în 1957, pentru suma de 100.000 de dolari, când avea doar 22 de ani.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG