Priscilla Presley, prima apariție pe covorul roșu de la moartea Lisei Marie. Este ravisantă la 77 de ani!

10 martie, 2023
Priscilla Presley, la premiera Agent Elvis, Getty (3) jpg

Sobră și reținută, dar foarte frumoasă Priscilla Presley, la prima sa ieșire publică de când și-a pierdut unicul copil, pe regretata Lisa Marie, fiica legendei rock and roll Elvis Presley.

Priscilla Presley se menține într-o formă fizică de zile mari, la cei 77 de ani ai săi! Fosta soție a lui Elvis Presley a participat la vizionarea peliculei ”Agent Elvis” din 7 martie, de la Tudum Theater din Los Angeles.

Este vorba de o serie animată, programată la lansare pe Netflix luna aceasta. În film Priscilla Presley a făcut voice-over.

De când a murit Lisa Marie Presley, Priscilla nu a mai apărut la niciun eveniment, în ciuda multitudinii de evenimente dedicate premiilor primite de cea mai recentă autobiografie ”Elvis”, cu Austin Butler în rolul principal.

Iată însă că nu a mai refuzat acest eveniment și și-a făcut apariția în L&A cu un costum negru, care i-a îmbrăcat de minune silueta suplă, pantofi negri și o cămașă albă din satin.

Este o vedetă foarte stilată, care obișnuia să se afișeze alături de fiica sa la evenimente. Din păcate, Lisa Marie Presley a murit fulgerător, lăsând în urma sa două fiice adolescente și o fiică matură, care a născut recent.

Unica fiică a lui Elvis Presley nu a mai apucat să se bucure de statutul de bunică.

Din păcate, de la fatidica dată de 12 ianuarie, familia Presley a ajuns dezbinată din cauza banilor! Priscilla, văduva lui Elvis, nu mai vorbește cu nepoata ei cea mare, Riley Keough, pe fondul unei dispute în curs privind testamentul fiicei sale, Lisa Marie Presley.

Priscilla, în vârstă de 77 de ani, și Keough, de 33 de ani, se pare că duc o luptă juridică aprinsă, care se desfășoară prin intermediul avocaților celor două părți.

Deși nu este clar câți bani a lăsat în urmă Lisa Marie - după ce s-a scris că unicul copil al lui Elvis a risipit averea de 100 de milioane de dolari pe care a moștenit-o după moartea tatălui ei, în 1977 - se pare că vestea schimbării executorului a înfuriat-o teribil pe mama ei.

De când conținutul testamentului Lisei Marie a fost făcut public, Priscilla Presley a pus la îndoială credibilitatea lui, susținând că semnătura fiicei sale pe documentul vechi de șapte ani părea inconsecventă.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg