Pro TV a lansat formatul "Imperiul Leilor". Un preot a obţinut prima finanţare de 100.000 € VIDEO

29 ianuarie, 2020
12 preotul criste cu ciocolata cu cannabis la imperiul leilor 7 jpg jpeg

Antreprenori din toată ţara s-au înscris la acest show inedit din dorinţa de a-şi vedea visul finanţat. Unul dintre aceştia a reuşit să-i surprindă cu adevărat pe cei cinci Lei.

Din 12 februarie, Pro TV va difuza emsiunea "Imperiul Leilor", un format adresat celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor. Practic, cei cu idei de business, programe de start-up sau chiar cu mici afaceri care doresc să-şi extindă activitatea vin să-şi prezinte oferta în faţa unui grup de potenţiali investitori, format din oameni de afaceri români care şi-au demonstrat deja abilităţile în business-uri de succes. 

Cristian Oneţiu, care conduce Life Care Corp & BioLogistic, Dragoş Petrescu, preşedintele grupului City Grill, Daniela Marişcu, CEO şi acţionar Aqua Azur, Mohammad Murad, care conduce Phoenicia Hotels, şi Monica Cadogan, CEO Vivre, îi vor ajuta pe cei mai convingători dintre candidaţi să reuşească în afaceri.

Primul care a obţinut o finanţare de 100.000 € a fost... un preot. Este vorba despre Augustin Criste, un preot misionar din Sălaj, care le-a propus investitorilor un business foarte laic: o gamă de ciocolată cu cannabis numită Christe. După ce şi-a expus propunerea de afaceri, Augustin Criste a reuşit să obţină de la Cristian Oneţiu finanţarea dorită.

, prezentat la noi de

, este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat şi este produs în peste 30 de ţări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele. Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potenţialul ei şi să lupte ca nişte lei ca să câştige supremaţia asupra propunerii respective. Dar nu puţini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obţine finanţarea dorită.

Cine sunt cei care au reuşit să convingă investitorii să le finanţeze afacerea aflăm începând din 12 februarie, la Pro TV.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg