Probleme în paradis? Victoria Beckham și-a sters tatuajul cu inițialele soțului său

28 septembrie, 2022

Nu e prima oară când Posh le dă emoții fanilor săi cu privire la atmosfera din mariajul ei cu David Beckham.

Victoria Beckham   Instagram (3) jpg

După ani întregi de speculații privind viețile lor trăite mai mult separat decât împreună, pe două continente, de zvonuri privind infidelitățile lui David Beckham (47) și de bârfe privind temperamentul coleric al Victoriei Beckham (48), acest „power couple“ din showbizul britanic s-a dovedit a fi mai rezistent decât s-a crezut inițial. Și, din timp în timp, cârcotașii tot caută să-și justifice comentariile răutăcioase la adresa lor scormonind după detalii „probatoare“.

Un astfel de detaliu a fost sesizat recent pe mâna Victoriei Beckham, care, în locul în care avea până de curând tatuate inițialele lui David (D.B.), avea acum o uriașă pată roșie, semn că a fost să-și înlăture de pe piele numele lui. Alegerea sa a ridicat suspiciuni tocmai pentru că acest tatuaj nu doar că făcea referire la soțul său, ci și pentru că a fost făcut la aniversarea de 10 ani a mariajului lor - cei doi fiind căsătoriți din 1999.

În schimb, lucrurile nu par a fi tocmai grave, de vreme ce fosta Spice Girl poartă încă verigheta pe inelar și se ține în continuare de mână cu David, atunci când ies în oraș.

Bârfele despre eventualele probleme în paradis au apărut de îndată ce, la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a, și-a făcut apariția doar David - prezența lui în șirul de oameni care aștepta să ajungă lângă catafacul regal impresionând, ce-i drept.

O sursă a TMZ.com spune, însă, că Victoria Beckham n-ar fi putut sta în picioare atât, pentru a-și însoți partenerul de viață la priveghiul regal, iar tatuajul cu inițialele soțului său nu ar fi primul înlăturat, diva dorindu-și ca, în timp, să renunțe la toate tatuajele sale. Cel cu D.B. ar fi chiar al treilea pe care Victoria și l-a dorit curățat de pe pielea ei.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg