Probleme în paradis? Victoria Beckham și-a sters tatuajul cu inițialele soțului său

28 septembrie, 2022

Nu e prima oară când Posh le dă emoții fanilor săi cu privire la atmosfera din mariajul ei cu David Beckham.

Victoria Beckham   Instagram (3) jpg

După ani întregi de speculații privind viețile lor trăite mai mult separat decât împreună, pe două continente, de zvonuri privind infidelitățile lui David Beckham (47) și de bârfe privind temperamentul coleric al Victoriei Beckham (48), acest „power couple“ din showbizul britanic s-a dovedit a fi mai rezistent decât s-a crezut inițial. Și, din timp în timp, cârcotașii tot caută să-și justifice comentariile răutăcioase la adresa lor scormonind după detalii „probatoare“.

Un astfel de detaliu a fost sesizat recent pe mâna Victoriei Beckham, care, în locul în care avea până de curând tatuate inițialele lui David (D.B.), avea acum o uriașă pată roșie, semn că a fost să-și înlăture de pe piele numele lui. Alegerea sa a ridicat suspiciuni tocmai pentru că acest tatuaj nu doar că făcea referire la soțul său, ci și pentru că a fost făcut la aniversarea de 10 ani a mariajului lor - cei doi fiind căsătoriți din 1999.

În schimb, lucrurile nu par a fi tocmai grave, de vreme ce fosta Spice Girl poartă încă verigheta pe inelar și se ține în continuare de mână cu David, atunci când ies în oraș.

Bârfele despre eventualele probleme în paradis au apărut de îndată ce, la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a, și-a făcut apariția doar David - prezența lui în șirul de oameni care aștepta să ajungă lângă catafacul regal impresionând, ce-i drept.

O sursă a TMZ.com spune, însă, că Victoria Beckham n-ar fi putut sta în picioare atât, pentru a-și însoți partenerul de viață la priveghiul regal, iar tatuajul cu inițialele soțului său nu ar fi primul înlăturat, diva dorindu-și ca, în timp, să renunțe la toate tatuajele sale. Cel cu D.B. ar fi chiar al treilea pe care Victoria și l-a dorit curățat de pe pielea ei.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg