Problemele grave de sănătate pe care le-a avut Gheorghe Visu ani de zile. A fost forţat să se lase de fumat: "Nu e cancer"

27 noiembrie, 2020
6 gheorghe visu probleme de sanatate 1 jpg jpeg

E unul dintre cei mai iubiţi actori ai României, dar, cu toate acestea, neplăcerile nu îl ocolesc. Gheorghe Visu s-a confruntat de-a lungul anilor cu probleme de sănătate grave, a fost chiar şi operat. Cu toate acestea, actorul a dovedit că e o persoană luptătoare, tuturor le-a făcut faţă. Din păcate, e din nou internat în spital. 

Gheorghe Visu a anunţat pe 23 noiembrie că este internat în spital. Se pare că acesta s-ar afla la "Matei Balş": "Cârlan bătrân ataşat la perete... îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoaţele 🤣🤣". Nu a precizat dacă este vorba de coronavirus sau nu, ci că primeşte oxigen. 

În trecut, actorul s-a confruntat cu probleme de sănătate grave. În urmă cu 11 ani, el a suferit o intervenţie chirurgicală complicată.Pe 28 mai 2009 a fost operat la plămâni, într-un spital din România de către prof.dr. Ioan Cordoş, unul dintre cei mai mari specialişti în chirurgie toracică din România. Intervenţia de atunci a decurs fără complicaţii, iar în perioada de recuperare, actorul a plecat într-un concediu de odihnă.

Două luni a durat recuperarea, iar actorul s-a întors rapid pe platourile de filmare, unde juca în serialul „Regina”. În urmă cu ani de zile, Gheorghe Visu făcea declaraţii despre problemele de sănătate: „Sunt bine. Nu sunt sănătos, dar nici nu am o boală gravă care să mă termine. Pot să mai stau cu problemele astea 20 de ani. Apropo de zvonul ăsta, am primit un telefon de la o colega care mă întreba dacă am ciroză. E o prostie. Am o boală de fumator, dar nu cancer. E o afecţiune respiratorie pe care am stopat-o. De aia m-am lăsat de fumat şi, sincer, îmi pare rău”, povestea Gheorghe Visu, potrivit evzmonden.ro.

4 gheorghe visu probleme de sanatate 2 jpg jpeg

Şi Carmen Tănase îşi aduce aminte de operaţia lui Gheorghe Visu. Recent, ea a dezvăluit: "Nu ştiu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înţeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi şi mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Şi voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute."

Persoana care mereu îi e alături lui Gheorghe Visu

”Soţia mea e familia mea şi singurul om care-mi cunoaşte fricile. Recunosc că mă las puţin influenţat de ea. Norocul meu cel mai mare este armonia care a plutit întotdeauna în casa noastră. Şi asta pentru că eu fac ce vreau şi soţia mea la fel”, a povestit el acum ceva vreme.

Gheorghe Visu a debutat în film în 1974, cu rolul din „Un zâmbet pentru mai târziu”, în regia lui Alexandru Boiangiu. A jucat în peste 30 de filme, în general roluri de băieţi răi. De telenovele s-a apucat în 2005, iar rolul lui State de România l-a interpretat magistral, încât şi în ziua de azi este strigat cu numele acestui personaj.Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}