Proces pe mobila lui Clint Eastwood

9 aprilie, 2012

Cine s-ar fi gândit că, la 82 de ani, legendarul star mai poate porni un război? E vorba de un duel la Curtea Superioară din Los Angeles, iar Clint nici nu concepe să nu fie învingător

Cine s-ar fi gândit că, la 82 de ani, legendarul star mai poate porni un război? E vorba de un duel la Curtea Superioară din Los Angeles, iar Clint nici nu concepe să nu fie învingător.

Mărul discordiei: mobilierul marca Clint Eastwood. Şi nu e vorba de obiecte care să-i aparţină lui - sau care să fie produse şi comercializate de o companie de-a actorului, aşa cum, probabil, şi-au închipuit numeroşi cumpărători. Şi tocmai asta e problema! Eastwood i-a dat în judecată firma Evofurniture, site-ul immod.com şi proprietarii acestui domeniu, Alan Finkelstein şi Casey Choron, pentru că "i-au folosit numele, identitatea şi persoana cu scopul de a atrage atenţia asupra unor produse".

Mai mult decât atât - şi aici povestea devine chiar amuzantă - firma respectivă a inserat în mesajele lor de marketing şi titlurile unor filme celebre de-ale lui Clint Eastwood. "Când eşti invitat în casa unei persoane, ai ocazia să vezi care e cel bun, cel rău şi cel urât între decoraţiunile din spaţiul respectiv. Când oaspeţii vin la tine acasă, noul Clint 47 Entertainment Center îţi va face linvingul să arate ca şi cum ai trăi într-o lume perfectă a unei fete de milioane", este unul dintre citatele aduse în discuţie în reclamaţia actorului - cunoscut, desigur, printre multe altele, pentru westernul din 1966, Cel bun, cel rău şi cel urât, pentru pelicula din 1993 O lume perfectă şi pentru filmul de Oscar O faţă de milioane.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg