Procesul AEG: dezvăluirile bodyguardului lui Michael Jackson

8 august, 2013

Deunăzi, fosta gardă de corp a megastarului a fost chemat în faţa instanţei să depună mărturie în procesul intentat de mama regelui pop, Katherine Jackson, companiei de asigurări ce trebuia să organizeze turneul „This is it“.

Deunăzi, fosta gardă de corp a megastarului a fost chemat în faţa instanţei să depună mărturie în procesul intentat de mama regelui pop, Katherine Jackson, companiei de asigurări ce trebuia să organizeze turneul „This is it“.

Michael La Perruque a povestit judecătorilor momentul în care el şi doi dintre copiii lui Michael Jackson, Prince şi Paris, l-au descoperit inconştient pe artist, în urmă cu mai mulţi ani, într-o cameră de hotel.

Copiii, care la vremea aceea aveau 3 şi, respectiv, 4 ani, l-au tocmai veneau de la o plimbare prin parcul Walt Disney World din Florida, când l-au găsit pe Michael căzut la podea. La Perruque i-a văzut pe cei mici cum se chinuiau să-l trezească şi, cum Michael nu dădea niciun semn, el însuşi s-a repezit să-I acorde primul ajutor, făcându-I respiraţie gură la gură, până la sosirea paramedicii.

La Perruque povestea cutremurat cum, deşi nu a găsit prin cameră medicamente, ci numai sticle goale de alcool, a fost sunat în toiul nopţii de către Jackson, ale cărui „vorbe erau foarte neclare. Era mai mult un mormăit şi n-am putut să înţeleg ce spunea“.

În finalul declaraţiei sale, fosta gardă de corp a afirmat că cred că „era doar un om singur, care avea nevoie să vorbească cu cineva“.

Depoziţia acestuia face parte din strategia avocaţilor familiei Jackson care vor să demonstreze că, înainte de apariţia Dr. Murray în peisaj, Michael nu lua medicamente şi că nu avea nevoie de un cardiolog, ci de un specialist care să-i trateze anemiile şi depresia.

Foto: pagina oficială, mj-upbeat.comRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate