Procesul AEG: MJ nu avea niciun sponsor pentru ultimul său turneu

31 iulie, 2013
arts jackson this is it 584 jpeg

Imaginea nefavorabilă pe care a avut-o megastarul în ultimii săi ani de viaţă l-au privat de un sponsor pentru ultimul său turneu, în ciuda vânzărilor record de bilete la cele 50 de show-uri programate în turneul "This Is It".

Imaginea nefavorabilă pe care a avut-o megastarul în ultimii săi ani de viaţă l-au privat de un sponsor pentru ultimul său turneu, în ciuda vânzărilor record de bilete la cele 50 de show-uri programate în turneul "This Is It".

Familia Jackson a solicitat de la AEG, organizatorul celor 50 de concerte din turneul „This Is It“, daune de 1,5 miliarde de dolari, suma estimată a veniturilor pe care Michael Jackson ar fi putut să le obţină dacă ar mai fi fost în viaţă.

Însă Eric Briggs, director al companiei FTI Consulting, în calitate de martor al apărării, a contrazis această estimare, luni, în faţa Curţii Superioare din Los Angeles. El a declarat instanţei că imaginea cântăreţului era atât de proastă în anii de dinaintea morţii sale, pe 25 iunie 2009, încât nicio companie nu a dorit să îi sponsorizeze ultimul turneu.

image

Cu toate acestea, cele 50 de concerte pe care Michael Jackson urma să le susţină la Londra au devenit sold-out în doar câteva ore.

„Marile companii apreciază artiştii care pot fi mari interpreţi, dar asta nu înseamnă că vor neapărat să îşi asocieze numele cu ale lor“, a declarat Eric Briggs, potrivit Mediafax.

image

După părerea sa, imaginea lui Michael Jackson a cunoscut o îmbunătăţire în anii '90, dar a suferit şi o prăbuşire masivă în 2003, „din mai multe motive“, în special din cauza acuzaţiilor de pedofilie.

Pentru companiile mari, Michael Jackson era „un client riscant“, întrucât tot felul de dezvăluiri ar fi putut să apară în orice moment, „iar marilor firme nu le plac surprizele“, a subliniat Briggs.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg