Promisiunea pe care a făcut-o Elena Merişoreanu Ionelei Prodan pe patul de moarte. Cele două artiste au fost prietene foarte bune

27 octombrie, 2021
1 elena merisoreanu jpg jpeg

Elena Merişoreanu a vorbit recent despre promisiunea pe care i-a făcut-o dragei sale prietene, Ionela Prodan, pe patul de moarte.

Acum, familia Prodan este zguduită de divorţul iminent dintre Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf, după ce acesta are o relaţie cu o tânără din Craiova pe care a lăsat-o şi însărcinată.

Ionela Prodan a murit în 2018, iar atunci Anamaria a avut sufletul sfâşiat, întrucât cele două erau foarte apropiate. Femei Prodan sunt puternice, cu toate acestea, asemenea lovituri ale vieţii te dărâmă, oricât de rezistent ai fi.

Artista Elena Merişoreanu a povestit pentru Click ce promisiune i-a făcut regretatei Ionela Prodan. Iată declaraţia cântăreţei:

„I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăţi, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică şi sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune şi cu rele. Are copiii aproape de ea şi eu, şi familia mea o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: ”Ai grijă de fetele mele!” Am fost şocată şi sunt încă şocată de divorţ. Încă mai sper că va fi bine. Ştie Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine şi eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăţia asta de copil!”, a declarat Elena Merişoreanu pentru Click.ro.



Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate