Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, primele reacţii: „Se întunecase. Am aşteptat 15 minute“

3 mai, 2019
1 razvan ciobanu a murit accident masina jpg jpeg

Noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu şi despre ultimele ore din viaţa lui ies la iveală cu fiecare zi care trece.

Dacă a preferat să nu apară în lumina reflectoarelor şi să nu ofere prea multe detalii despre ce s-a întâmplat pe litoral, înainte ca Răzvan Ciobanu să moară, Iulian Cercel, cel a cărui era maşina în care a decedat designerul, a dat, totuşi, o declaraţie scurtă.

Nedorind să ofere prea multe detalii în public, Iulian Cercel a preferat să discute cu anchetatorii, afirmând că maşina pe care o conducea Răzvan Ciobanu era înmatriculată pe numele soţiei lui, Mădălina Ignatuc, care nu se află în ţară în acest moment.

Jurnaliştilor de la Observator le-a spus că, ultima dată când a vorbit cu Răzvan Ciobanu, acesta era lucid: „Am plecat amândoi de la Bucureşti. El, la volan. Se întâmpla sâmbătă spre duminică. A rămas cheia la el, nu a împrumutat maşina. I-am lăsat-o eu. Nu ştiam că pleacă cu maşina la Bucureşti, nu l-aş fi lăsat. L-aş fi trimis cu cineva. Duminică seară am vorbit cu el ultima oară, eram la un restaurant şi l-am invitat să mănânce şi să-mi aducă maşina. Aveam bani în torpedou. Şi cardul. Era lucid, coherent, mi-a zis că vine. Se întunecase, am aşteptat puţin, cam 15 minute, l-am sunat iar şi nu a mai răspuns. Şi luni am aflat bomba“.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg