Propunere designeri în moda masculină: fusta. Actorii care au integrat deja această piesă vestimentară

1 februarie, 2023

Din ce în ce mai mulți bărbați celebri aleg să poarte fustă. Nu se cunoaște motivul și nici dacă tinde să devină o nouă modă. Inclusiv Lucien Laviscount renunță la imaginea bărbatului fatal din ”Emily in Paris”.

FotoJetFustițe jpg

Situația este hilară de-a dreptul, căci îi cunoaștem din ipostaze foarte masculine, adevărați bărbați fatali, cuceritori, adorați. Și parcă nu ne imaginăm cum ar arăta Cary Grant, Alain Delon sau Frank Sinatra în fuste! Nici nu ne-am dori asta. Ei bine, acești actori contemporani își riscă imaginea, de dragul diversității vestimentare. Mai ales că marii designeri care dau tonul în moda de la Paris propun fusta și ținutele feminine în garderoba bărbaților pentru toamna – iarna anului viitor!

Sunt heterosexuali, chipeși, râvniți de multe femei, au atitudine masculină, dar aleg să apară în fustă la evenimente. Nu putem să nu ne întrebăm de ce?

De la Brad Pitt la Lil Nas X, pare că devine o modă!

Un nou curent vestimentar inexplicabil bate printre bărbații tineri și celebri. Lucien Laviscount a ales o ținută mai mult decât interesantă la show-ul de modă Louis Vuitton.

Lucien Laviscount  profimedia 0750700189 jpg

În urmă cu doar două săptămâni, la show-ul de modă Dior de la Paris, unde s-a lansat colecția Toamnă – Iarnă 2023-2024, s-a văzut clar tendința propusă de designeri. Fusta la bărbați. Inclusiv chipeșul Robert Pattinson a șocat cu o ținută de părea mai degrabă luată din dulapul unei mătuși! Dar exact acesta este trendul propus pe marile podiumuri.

Robert Pattinson profimedia 0750764451 jpg

Acum, simpaticul Lucien Laviscount, adorat de doamne și domnișoare după rolul Alfie din serialul de succes ”Emily in Paris” apare în fustă lungă și pulover cu desene animate, tot în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris, la prezentarea ținutelor masculine Louis Vuitton Toamnă – Iarnă 2023-2024. El este, de altfel, un bărbat heterosexual, cu un vast portofoliu de iubite celebre sau mai puțin celebre.

Să nu-l uităm și pe Brad Pitt, care a ales o fustiță la premiera de la Berlin a filmului "Bullet Train". Întrebat atunci despre bizara opțiune vestimentară, Brad Pitt a răspuns Variety: ”Nu știu de ce am făcut-o! Într-o zi, cu toții vom muri. Mai bine s-o dăm în bară.”

Brad Pitt GettyImages 1242000411 jpg

De atunci, la evenimente au mai fost văzuți în fustă bărbați ca Lil Nas, Billy Porter, Dan Levy, baschetbalistul Russell Westbrook sau rapperul A$AP Rocky.

Pe Alex Rodriguez, Leo di Caprio, Ben Affleck sau Matt Damon parcă nu i-am vedea în fustițe. Dar cine mai știe și cine se mai încumetă să parieze că nu?

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg