Propunere designeri în moda masculină: fusta. Actorii care au integrat deja această piesă vestimentară

1 februarie, 2023

Din ce în ce mai mulți bărbați celebri aleg să poarte fustă. Nu se cunoaște motivul și nici dacă tinde să devină o nouă modă. Inclusiv Lucien Laviscount renunță la imaginea bărbatului fatal din ”Emily in Paris”.

FotoJetFustițe jpg

Situația este hilară de-a dreptul, căci îi cunoaștem din ipostaze foarte masculine, adevărați bărbați fatali, cuceritori, adorați. Și parcă nu ne imaginăm cum ar arăta Cary Grant, Alain Delon sau Frank Sinatra în fuste! Nici nu ne-am dori asta. Ei bine, acești actori contemporani își riscă imaginea, de dragul diversității vestimentare. Mai ales că marii designeri care dau tonul în moda de la Paris propun fusta și ținutele feminine în garderoba bărbaților pentru toamna – iarna anului viitor!

Sunt heterosexuali, chipeși, râvniți de multe femei, au atitudine masculină, dar aleg să apară în fustă la evenimente. Nu putem să nu ne întrebăm de ce?

De la Brad Pitt la Lil Nas X, pare că devine o modă!

Un nou curent vestimentar inexplicabil bate printre bărbații tineri și celebri. Lucien Laviscount a ales o ținută mai mult decât interesantă la show-ul de modă Louis Vuitton.

Lucien Laviscount  profimedia 0750700189 jpg

În urmă cu doar două săptămâni, la show-ul de modă Dior de la Paris, unde s-a lansat colecția Toamnă – Iarnă 2023-2024, s-a văzut clar tendința propusă de designeri. Fusta la bărbați. Inclusiv chipeșul Robert Pattinson a șocat cu o ținută de părea mai degrabă luată din dulapul unei mătuși! Dar exact acesta este trendul propus pe marile podiumuri.

Robert Pattinson profimedia 0750764451 jpg

Acum, simpaticul Lucien Laviscount, adorat de doamne și domnișoare după rolul Alfie din serialul de succes ”Emily in Paris” apare în fustă lungă și pulover cu desene animate, tot în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris, la prezentarea ținutelor masculine Louis Vuitton Toamnă – Iarnă 2023-2024. El este, de altfel, un bărbat heterosexual, cu un vast portofoliu de iubite celebre sau mai puțin celebre.

Să nu-l uităm și pe Brad Pitt, care a ales o fustiță la premiera de la Berlin a filmului "Bullet Train". Întrebat atunci despre bizara opțiune vestimentară, Brad Pitt a răspuns Variety: ”Nu știu de ce am făcut-o! Într-o zi, cu toții vom muri. Mai bine s-o dăm în bară.”

Brad Pitt GettyImages 1242000411 jpg

De atunci, la evenimente au mai fost văzuți în fustă bărbați ca Lil Nas, Billy Porter, Dan Levy, baschetbalistul Russell Westbrook sau rapperul A$AP Rocky.

Pe Alex Rodriguez, Leo di Caprio, Ben Affleck sau Matt Damon parcă nu i-am vedea în fustițe. Dar cine mai știe și cine se mai încumetă să parieze că nu?

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg