Provocat de Denise Rifai, Miron Cozma îşi povesteşte viaţa de familie. Ce spune despre relatia cu Marinela Niţu

21 mai, 2021
1 mari jpg jpeg

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului va răspunde întrebărilor adresate de cunoscuta jurnalistă, marţi, de la ora 23:00, la Kanal D!

Miron Cozma este una dintre cele mai controversate persoanlităţi ale României, de după Revoluţia din 1989. Fost lider al minerilor din Valea Jiului, acesta a condus mineriadele din 1991 şi 1999, evenimente care au bulversat societatea românească şi au marcat imaginea României în lume, în acele vemuri tulburi. În urma acelor mişcări violente, care au cauzat demisiile guvernelor Petre Roman şi Radu Vasile, Miron Cozma a petrecut aproape 11 ani după gratii pentru subminarea puterii de stat.

De asemenea, numele său a ţinut prima pagină a ziarelor şi datorită relaţiei tumultuoase pe care a avut-o cu Marinela Niţu, cântăreaţă şi iepuraş “Playboy”.

În ediţia de marţi a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul lider al minerilor din Valea Jiului va oferi amănunte, în exclusivitate, şi va poveşti despre viaţa de familie, dar şi evenimentele care au schimbat radical cursul istoriei României.

“Cine a orchestrat minerada din ‘90?”, “De ce v-a mulţumit Ion Iliescu pentru mineriadă?”, “L-aţi ajutat pe Ion Iliescu să dea jos Guvernul Petre Roman?”, “Cine v-a asigurat viaţa de lux din închisoare?”, “Au fost tentativele de asasinat adevăr sau ficţiune?”, “Cum aţi ajuns din liderul minerilor, victima lor?”, “Aţi fost marioneta sistemului?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Miron Cozma, în ediţia de marţi a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!