Publicul a ales supravieţuitorul suprem! Cine a plecat acasă cu titlul de "Survivor România" şi cu premiul de 100.000 de euro

1 iunie, 2022

La capătul a şase luni de probe sportive, dar şi de teste de anduranţă fizică şi psihică, jocul din Republica Dominicană a ajuns la final şi şi-a desemnat câştigătorul.

survivor64 png

Au trecut prin foame, frig, nesomn, ploaie şi caniculă. Au experimentat teama, incertitudinea, furia, frustrarea, tristeţea, bucuria şi, cel mai des, adrenalina. Au fost două triburi mari, cu orgolii şi mai mari. S-au dus lupte crâncene, şi pe trasee, şi în tabere. Şi, din multitudinea de concurenţi care şi-au jucat şansa pe nisipul din Dominicană, au rămas doar trei: Elena Chiriac, Ionuţ Popa şi Alexandru Delea. Practic, o Faimoasă şi doi Războinici. 

După un alt joc plin de emoţie, sorţii au înclinat din nou spre Alex Delea, care, ca şi cu o zi înainte, a primit colanul de Imunitate. Astfel că Elena Chiriac şi Ionuţ Popa au rămas vulnerabili în faţa votului publicului. Totul în faţa foştilor lor colegi, reveniţi în Republica Dominicană strict pentru Semifinală şi Marea Finală.

După o trecere în revistă a momentelor vesele şi triste, a unor mărturii-cheie, a unor momente memorabile, a unor confruntări de neuitat sau experienţe trăite în Caraibe ca recompense, emoţia finalei şi-a pus amprenta pe toţi cei prezenţi, care aveau deja fiecare câte un favorit. Iar publicul a mai triat o dată din grup: Ionuţ Popa a fost cel eliminat.

survivor finala1 png

De acasă, Alex Delea şi Elena Chiriac au primit mesaje de încurajare, au fost trecuţi prin toate stările posibile şi au avut ocazia de a-şi auzi colegii vorbind despre ei, cu detaşarea celor ajunşi deja acasă, spălaţi, hrăniţi şi înveseliţi de cei dragi.

Alex Delea   câștigător Survivor România (1) JPG
Alex Delea   câștigător Survivor România (2) JPG

Votul final a decis, însă, în favoarea lui Alex Delea, desemnat astfel şi drept cel mai popular concurent, dar şi cel mai puternic Războinic (ulterior Vultur), care a reuşit să-şi adjudece titlul de "Survivor România 2022" şi să plece acasă cu premiul cel mare de 100.000 de euro. Evident, după încheierea emisiei în direct, ambele tabere s-au reunit într-un singur grup de petrecăreţi, care a sărbătorit reuşita lui Delea şi finalul celei mai tari experienţe din viaţa fiecăruia.

FOTO: capturi Pro TV



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg