Putin are o slăbiciune pentru Natalia Oreiro? Preşedintele rus tocmai i-a acordat cetăţenia rusă

2 noiembrie, 2021
1 natalia oreiro adulata in rusia telenovele cetatenia rusa vladimir putin 6 jpg jpeg

Celebra actriţă de telenovele a devenit cetăţean rus, ea declarându-şi deschis dragostea pentru Rusia încă de acum câţiva ani.

Rusia trăieşte din plin ceea ce România trăia în urmă cu 20 de ani: fenomenul telenovelelor. Şi se pare că Natalia Oreiro, care ne-a fascinat şi pe noi în "Înger sălbatic", este printre actriţele favorite ale telespectatorilor ruşi, ea fiind invitată să şi concerteze în 2020, chiar pe 12 iunie, de Ziua Naţională, ocazie cu care uruguayanca şi-a declarat deschis dragostea pentru Mama Rusie.

„Rusia este şi patria mea”, nota ea vara trecută pe contul său de Instagram alături de un instantaneu în care apărea îmbrăcată într-un „kokoshnik” de culoare roşie - un acoperământ de cap tradiţional rusesc, purtat de femei şi fete.

9 natalia oreiro adulata in rusia telenovele cetatenia rusa vladimir putin 2 jpg jpeg

Dar iată că, la un an distanţă de atunci, însuşi liderul de la Kremlin se declară răpus de farmecele artistei sud-americance, pentru care, ca prin miracol (Milagros chiar era numele său într-o telenovelă), timpul stă în loc.

Preşedintele Vladimir Putin i-a acordat cetăţenia rusă Nataliei Oreiro, după ce aceasta, vizitând des ţara încă de acum câţiva ani, a prezentat o cerere pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016, potrivit portalului Gazeta.ru. La solicitarea sa au contat şi invitaţiia din 2018, când artista a înregistrat un cântec dedicat Campionatul Mondial de Fotbal, dar şi faptul că, în 2019, a susţinut în cadrul turneului său, „Unforgettable”, spectacole în 13 oraşe ale Rusiei. Ba chiar l-a luat şi pe fiul ei cu ea, alături de care s-a fotografiat în timp ce vizita muzeul Hermitage din Sankt Petersburg.

Anul acesta, Natalia Oreiro a glumit, într-un interviu acordat unui popular program rus de televiziune, că va fi „mai rusoaică decât Gerard Depardieu”, care a primit cetăţenia rusă în 2013, după un diferend cu autorităţile franceze care au majorat impozitele pentru cei bogaţi.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg