Putin, despre sexul în grup

8 septembrie, 2012

Cunocut ca o persoană cu vederi largi, preşedintele rus Vladimir Putin a vorbit, în primul său interviu de la realegerea lui în funcţie, despre sexul în grup.

Cunocut ca o persoană cu vederi largi, preşedintele rus Vladimir Putin a vorbit, în primul său interviu de la realegerea lui în funcţie, despre sexul în grup. Un subiect pe cât de inedit, pe atât de controversat pentru un preşedinte, am spune. Dar când vine vorba despre Vladimir Putin, despre care tot circulă poveşti care mai de care mai deocheate, nu ne mai miră nimic.

Recent, în cadrul primului său interviu acordat după a treia sa numire în funcţia de preşedinte al statului rus, el şi-a exprimat părerea despre sexul în grup, făcând, însă, referire la un incident care l-a supărat foarte mult.

„Unii fani ai sexului în grup spun că acesta este mai bun decât cel cu o singură persoană, deoarece este o muncă colectivă“, a declarat preşedintele Rusiei, potrivit publicaţiei „The Telegraph“. „Este în regulă să faci ceea ce vrei în privat, dar nu sunt de acord cu încărcarea actelor fiecăruia pe internet. Acest lucru ar putea face subiectul unor proceduri legale“, a continuat acesta.

Afimaţia lui Putin a fost făcută în contextul unei discuţii despre o orgie care a avut loc în Muzeul de Biologie al Rusiei în anul 2008, în care a fost implicată una dintre membrele grupului Pussy Riot.

Pe 21 februarie, cinci femei care purtau cagule pe faţă au ocupat altarul Catedralei Hristos Mântuitorul din Moscova. Imitând o rugăciune, ele au invocat-o, pe ritmuri punk, pe Fecioara Maria, rugând-o "să îl alunge pe Putin" (de la putere, n.r.) şi au fost în cele din urmă evacuate de agenţii de securitate.

Trei dintre ele, respectiv Nadejda Tolokonnikova (22), Ekaterina Samuţevici (30) şi Maria Alehina (24) au fost identificate şi condamnate, pe 17 august, la doi ani de închisoare fiecare, "huliganism" şi "incitare la ură religioasă", o pedeapsă care i-a adus guvernului rus numeroase critici din străinătate. Acestea au făcut ulterior apel, încurajându-le, totodată, şi pe celelalte fouă membre ale trupei Pussy Riot, care au reuşit să fugă din Rusia, să recruteze alte feministe pentru noi acţiuni similare.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg