Putin trimite pedofili și violatori în Ucraina

23 mai, 2022
putin82 jpg

Vladimir Putin plănuiește să trimită violatorii și pedofilii condamnați în Ucraina, într-o încercare disperată de a spori numărul de trupe. Armata rusă încearcă frenetic să-și reînnoiască rândurile epuizate, după ce a suferit pierderi grele de la începutul invaziei. 

Armata ucraineană susține că peste 25.000 de soldați ruși au fost deja uciși, iar mult mai mulți răniți. Deși existau speculații că Putin va declara legea mareșalului și o mobilizare generală pe 9 mai, în timpul sărbătoririi Zilei Victoriei din Rusia, acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate astea, există dovezi că la Kremlin se încearcă o mobilizare ascunsă.

Se crede că șefii companiilor de stat au primit ordin să găsească recruți printre lucrătorii lor, iar președintele rus a decis să deschidă închisorile într-o încercare disperată de a oferi armatei sale mai mulți luptători.

Canalul de știri Kavkaz Center susține că violatorii și pedofilii condamnați au fost eliberați în masă din închisorile din Rusia, cu condiția să accepte să lupte în Ucraina.

„O sursă din Centrul Kavkaz a aflat de la ruda sa, care lucrează în Serviciul Federal al Penitenciarelor din Rusia, despre eliberarea în masă din închisori a celor condamnați pentru pedofilie, viol, dependență de droguri în schimbul consimțământului de a participa la războiul împotriva Ucrainei".

Experții militari occidentali cred că Rusia și-a epuiza forța de luptă și are nevoie urgentă de sânge proaspăt.

Nataliya Bugayova, un analist de la Institutul pentru Studierea Războiului, are convingerea că cei de la Kremlin au ajuns la limita forței de luptă, pe care o pot pune la dispoziție pentru un război pe termen scurt.

Trupele au fost trase din toate direcțiile posibile: militari privați redistribuiți, recruți scoși din Siria și localnici din zonele ocupate recrutați cu forță. Mai rămân puține opțiuni.

Parlamentul rus analizează în prezent un proiect de lege care să permită rușilor de peste 40 de ani și străinilor de peste 30 de ani să se alăture armatei.

Se crede că dacă va beneficiea de competențele profesioniștilor mai în vârstă, armata rusă va reuși să facă față.

„Pentru folosirea armelor de înaltă precizie, exploatarea armelor și a echipamentelor militare, este nevoie de specialiști de înaltă profesie.

„Experiența se simte la vârsta de 40-45 de ani.”

Legea actuală permite doar rușilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani și străinilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani să se înscrie în armată.

Generalul american în retragere Ben Hodges crede că noul proiect de lege arată că rușii au probleme profunde.

„Aceasta este cea mai recentă încercare de a aborda deficitul de forță de muncă fără a-și alarma propria populație. Dar este din ce în ce mai dificil pentru Kremlin să-și ascundă eșecul din Ucraina”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg