QUIZ: Ghiceşte ai cui sunt puştii!

1 iunie, 2012
untitled 2 jpeg

Intră-n jocul nostru de copii, ia seama la indicii şi potriveşte mămicile faimoase de mai jos cu fiecare mândru urmaş.

Intră-n jocul nostru de copii, ia seama la indicii şi potriveşte mămicile faimoase de mai jos cu fiecare mândru urmaş.

Charlize Theron, Gisele Bündchen, Natalie Portman, Pink, Victoria Beckham, Alicia Silverstone, Miranda Kerr, Marion Cotillard.

image

1. Această „prinţesă“ este fiica celui mai cunoscut power-couple britanic. Şi la ce fashion icon este mami, şi ea va fi cu siguranţă îndrăgostită de modă.

2. Micuţul de culoare a fost înfiat în martie din America, nu din Africa, de unde este originară mama sa adoptivă. Deocamdată, nu are şi un tătic adoptiv, deşi mami e atât de frumoasă încât ar putea să-i asigure o armată întreagă de taţi!

3. Ce-avem noi aici? Nici mai mult, nici mai puţin decât un băieţel cu gene ideale: mama e model celebru, iar tata e un actor de succes, care a jucat deja în câteva filme numai bune pentru a-l transforma în eroul copilăriei sale.

4. Are doar un an, dar stă deja cu căştile la urechi. Doar tata e muzician! Cât despre mama, chiar şi ea e o actriţă cunoscută, înainte de toate, din clipurile unei formaţii rock americane.

5. Răsfăţatul din imagine se zvoneşte că va avea un frăţior sau o surioară, fiindcă mama lui dă semne că vrea să lase a doua oară podiumul pentru a-i mai dărui un copil soţului său, fotbalist american.

6. El a fost adus pe lume de o actriţă de Oscar! Şi, cu toate că mama nu e căsătorită cu tata (cineast de asemenea), amândoi îl vor învăţa cu siguranţă să vadă viaţa-n roz.

7. Pare cam friguros băiatul, deşi părinţii lui sunt gata să-i facă încălzirea în mişcări de balet şi să-l înveţe să silabisească „pirouette“ şi „plié“.

8. Arată a băieţel, dar e fetiţă. Poate nici nu e de mirare că e mai băieţoasă, cu aşa părinţi „supăraţi“ şi plini de tatuaje.

Dă pagina să vezi dacă ai ghicit!

Răspunsuri: 1. Harper Seven - Victoria Beckham. 2. Jackson - Charlize Theron. 3. Flynn - Miranda Kerr. 4. Bear Blu - Alicia Silverstone. 5. Benjamin - Gisele Bündchen. 6. Marcel - Marion Cotillard. 7. Aleph - Natalie Portman. 8. Willow Sage - Pink.

Foto: guliver/getty images/splash news, heptaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg