R. Kelly are un copil transsexual!

27 iunie, 2014
jay kelly jpeg

Interpretul faimosului hit "I believe I can fly" trăieşte o dramă care i-a cam tăiat din aripi: fiica lui de numai 14 ani, Jaya, trăieşte ca un băiat, care îşi spune Jay. Ce are de spus solistul despre alegerea copilului său?

Interpretul faimosului hit "I believe I can fly" trăieşte o dramă care i-a cam tăiat din aripi: fiica lui de numai 14 ani, Jaya, trăieşte ca un băiat, care îşi spune Jay. Ce are de spus solistul despre alegerea copilului său?

Jaya şi-a declarat deschis alegerea chiar la începutul acestei luni, şocându-şi tatăl, care pur şi simplu nu poate accepta situaţia. Jaya nu şi-a făcut încă operaţia de schimbare a sexului, dar are măcar susţinerea mamei sale, Andrea Kelly. "Să-i spui în continuare că e fată e pentru Jay ca şi cum i-ai spune lui R. Kelly că face parte din backing vocals şi nu e regele R'n'B", a comentat Andrea, adăugând că ea respectă decizia adolescentului. Andrea Kelly este femeia care a făcut parte din grupul de dansatoare al lui R. Kelly şi cu care artistul de 47 de ani s-a căsătorit în 1996 (când avea deja la activ un mariaj precipitat cu Aaliyah, pe atunci minoră). Andrea şi R. Kelly au împreună trei copii, dar au divorţat în ianuarie 2009.

"Nu cred că vrei într-adevăr să deschizi acest subiect, spunându-mi că fiica mea, chipurile, devine fiul meu", l-a avertizat R. Kelly săptămâna aceasta pe gazda show-ului unui post de radio din Chicago, unde a fost invitat. "Să crezi numai ce vezi cu ochii tăi!", a continuat acesta, dându-le ascultătorilor de înţeles că pur şi simplu e în faza de negare a unui tată uluit de ceea ce i se întâmplă copilului său.

image

"Mama mi-a spus că mă iubeşte, indiferent dacă sunt bisexual, lesbiană sau orice. E foarte mândră de mine, iar eu i-am mulţumit că a acceptat faptul că sunt transsexual. Sora mea s-a purtat la fel. Mi-a spus că şi ea e mândră de mine şi mă respectă, spunându-mi că arăt bine şi că acum sunt frăţiorul ei mai mic, iar eu o iubesc pentru asta", a scris Jaya, devenită Jay (foto sus), pe blogul său. Din confesiunea lui lipseşte, evident, reacţia faimosului tată, care nu-l sprijină în această transformare.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson