Radu Mazăre a fost extrădat. Uite ce paradis a lăsat în urmă în resortul lui din Madagascar

20 mai, 2019
1 radu mazare windsurf jpg jpeg

Fostul primar al Constanţei, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, e nevoit să lase în urmă distracţiile şi business-ul deţinut pe insulă. Uite cum arată complexul turistic din Madagascar.

Numele lui Radu Mazăre a revenit obsedant în presa ultimelor săptămâni, de când o instanţă judecătorească a decis condamnarea sa definitivă la 9 ani de închisoare cu executare - chiar în preajma alegerilor europarlamentare din 26 mai!

După ani buni petrecuţi în Madagascar, într-un "exil" exotic, fostul politician e nevoit să-şi abandoneze traiul de insular lipsit de griji pentru a se prezenta în faţa autorităţilor din România. Aşa se face că în urma sa rămâne un resort turistic demn de invidiat, pe care Radu Mazăre l-a amenajat  pe un teren concesionat pe 99 de ani de la un trib local.

14 swimming pool jpg jpeg

Este vorba despre resortul Mantasaly, amenajat pe 1,8 hectare de teren în Antsiranana, pe malul oceanului, într-un golf în nordul Madagascarului, în regiunea Diana.

„Investiţia o să fie de vreo 200 – 300.000 de euro, bungalouri plus utilităţi. Cei care fac sporturi din astea, cei care se duc până acolo, nu sunt foarte pretenţioşi. Merg pentru frumuseţea locurilor şi pentru vânt. O să fie aşa, cam la două, două stele şi jumătate. Mâna de lucru o să fie ieftină, aşa că nu o să coste mult“, declara, în 2012, Radu Mazăre.

16 mantasaly resort jpg jpeg

Cu 48 de spaţii de cazare, dintre care 16 bungalouri pe plajă şi 32 de camere de hotel, la preţuri între 65 şi 85 de euro/noapte, Mantasaly Resort nu este doar un mic paradis pentru turişti, ci şi un ajutor pentru localnici, pentru care s-au creat locuri de muncă.

19 radu mazare mantasaly resort madagascar 1 png png

Cei care ajung aici sunt, în special, pasionaţi de kitesurfing, windsurfing, mountain bike (cu posibilitatea de a vedea lemuri în mediul lor natural), ture cu ATV-ul (pe diferite trasee şi cu posibilitatea de-a lua prânzul cu un trib local), excursii în junglă (cu trekking, căţăratul în copaci, birdwatching şi vizitarea grotelor), pescuit, snorkeling (fauna acvatică abundă în corali, peşti exotici coloraţi, căluţi de mare) ori caiac.

Vezi mai multe în galeria foto.



Recente pe Ok! Magazine

Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg