Radu Mazăre, în rol de James Bond

16 noiembrie, 2012
534230 470055636348473 1359836863 n jpeg

Prinvindu-l pe edilul oraşului Constanţa coborândîn rapel la inaugurarea unui magazin, ai fi putut jura că James Bond a poposit pe plaiurile noastre.

Prinvindu-l pe edilul oraşului Constanţa coborândîn rapel la inaugurarea unui magazin, ai fi putut jura că James Bond a poposit pe plaiurile noastre.

Radu Mazăre ne-a obişnuit deja cu activităţile sale inedite, fiind un cunoscut practicant de sporturi extreme, dar şi un amator al distracţiilor zgomotoase.

Ieri, el şi-a impresionat concetăţenii cu o nouă ispravă: şi-a făcut o intrare spectaculoasă, coborând în rapel prin acoperiş, cu un trandafir în gură, în rolul agentului James Bond, la inaugurarea unui magazin de articole sportive din Constanţa.

„Sportul, riscul şi femeile prezintă o filozofie de viaţă pentru mine, poate şi pentru unii dintre dumneavoastră. În orice caz, sportul trebuie să fie o filozofie de viaţă pentru toţi. Pentru că sportul ne ajută să ne menţinem tineri atât la trup, dar mai ales la minte“, a spus primarul Constanţei.

El a explicat şi de ce şi-a ales această ţinută, spunând că are pregătite recuzite diferite pentru evenimente diferite.

„Este o ţinută pe care o am în recuzită, pentru că am mai pozat în James Bond. Pentru anumite evenimente scot recuzita respectivă, fac câteva antrenamente înainte şi totul iese fain“, a comentat primarul, care a spus că pentru intrarea pe care şi-a făcut-o joi seară s-a antrenat cam jumătate de oră.

În această vară, Radu Mazăre a defilat de mai multe ori pe care alegorice, având costumaţii diferite: spartan, sultan, samurai, maharajah sau monarh britanic.

Vezi aici fotografia

Primarul Mazăre a fost prezent şi la două prezentări de modă tot în Mamaia, într-una purtând costumaţia unui ţar, iar în cea de-a doua a unui aviator american din primul război mondial, haine pe care le-a purtat apoi şi la inaugurarea anului şcolar. Rolul agentului James Bond l-a mai încercat o dată, în urmă cu câţiva ani, la o prezentare de modă.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg