Radu Mazăre va petrece Sărbătorile în Venezuela şi Honduras

16 decembrie, 2011

Edilul municipiului Constanţa nu pare a avea prea multă treabă pe la Primărie zilele acestea. Căci Măzare a anunţat că va pleca săptămâna viitoare în Venezuela şi Honduras

Edilul municipiului Constanţa nu pare a avea prea multă treabă pe la Primărie zilele acestea. Căci Măzare a anunţat că va pleca săptămâna viitoare în Venezuela şi Honduras, unde va petrece Sărbătorile de iarnă.

"Marţi plec în Venezuela, unde o să mă dau cu zmeul 12 zile, apoi merg în Honduras să fac rafting în junglă. Voi pleca din Capitală, cinci nopţi o să dorm pe malul râului, în cort. Vor fi două bărci de rafting mari şi două caiace, într-un caiac eu, într-un caiac fratele meu", a declarat Radu Mazăre.

Primarul a spus că această excursie nu-l va costa foarte mult deoarece în cele două ţări preţurile sunt foarte mici, iar pentru o noapte petrecută în junglă va plăti 40 de dolari.

"Costurile sunt mici, probabil la fel ca în Madagascar. În junglă mă costă 40 de dolari pe noapte, dormitul în cort şi mersul cu echipamentul în barcă, ceva de genul ăsta. Merg cu nişte prieteni şi nişte prietene, că doar nu m-am călugărit", a mai spus Radu Mazăre. El a precizat că va reveni în ţarpă pe 8 sau 9 ianuarie.

Foto: Mihai CiobanuRecente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg