Radu Vâlcan, dezvăluiri despre sezonul 5 "Insula Iubirii": "Nu aţi văzut nimic pe lângă ce va fi!" VIDEO

18 aprilie, 2019
1 radu valcan insula iubirii 2019 jpg jpeg

De luni începe difuzarea unui nou sezon din cel mai aşteptat reality show sentimental de la Antena 1. Iată ce spune prezentatorul emisiunii despre noii concurenţi.

Anul trecut, s-au filmat grupat două sezoane: sezonul al 4-lea şi al 5-lea. Pe TV, a fost difuzat doar primul dintre ele, al doilea fiind reprogramat pentru această primăvară. Cum a reuşit să reziste atâta timp în Thailanda Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului "Insula Iubirii"?

"Am încercat să-mi găsesc timp liber pentru relaxare, pentru că aveam nevoie de odihnă şi chiar între cele două sezoane, am vorbit cu producătorii şi am reuşit să ajung acasă la familie, pentru că simţeam nevoia să fac asta. Acum nu puteam să merg acolo, aşa că pentru mine e bine", a spus Radu Vâlcan, care a devenit tătic a doua oară în această primăvară.

Cât priveşte concurenţii, prezentatorul show-ului spune că "acum sunt mai pregătiţi şi au experienţa deja, din faţa televizorului, a celorlalte sezoane. Vin pregătiţi, ştiu pe ce se axează emisiunea, ştiu deja cam pe unde sunt camerele, dar de fapt este o chestiune psihologică la mijloc. Mulţi se uită la această emisiune strict din punct de vedere psihologic, pentru că sunt poveşti şi emisiunea e, de fapt, oglinda societăţii", a spus Radu Vâlcan la "Xtra Night Show".

"Concurenţii dau dovadă de un curaj extraordinar şi îi admir pentru asta. Cel care are încredere vrea să probeze încrederea celuilalt. Oamenii vin la emisiune pentru că au senzaţia, în ciuda a tot ceea ce au văzut de-a lungul sezoanelor, că nu li se poate întâmpla lor. Emisiunea le face bine tuturor concurenţilor, inclusiv celor care se despart în urma emisiunii, inclusiv celor care rămân împreună", crede el.

Radu Vâlcan ne promite un nou sezon mai interesant decât anteriorul. "Sezonul trecut a fost doar începutul! Oamenii au multe de spus şi trebuie să-i lăsăm să vorbească".Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg