Radu Vâlcan, primele declaraţii despre „Insula iubirii“ 2019: „Lucrurile au evoluat cu o viteză ameţitoare“

12 aprilie, 2019
1 radu valcan insula iubirii 2019 jpg jpeg

„Cred că imprevizibilul a fost cuvântul de ordine“, spune prezentatorul Radu Vâlcan despre cel de-al cincilea sezon „Insula Iubirii“, care va avea premiera luni, 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

„Cu toate că am ajuns la sezonul cinci şi am crezut că deja am văzut foarte multe lucruri din ce ar putea să se întâmple, de data aceasta, mai mult ca oricând, lucrurile au evoluat cu o viteză ameţitoare! Cred că imprevizibilul a fost cuvântul de ordine şi am descoperit diverse tipologii de oameni, aşa cum sunt ei în mod real, dincolo de masca pe care o afişează zi de zi“, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

La doar cinci zile distanţă de cea mai intensă experienţă trăită, în cel de-al patrulea sezon, „Insula iubirii“ a primit o nouă serie de concurenţi dispuşi să îşi expună relaţiile. Astfel, în timp ce foştii concurenţi încă încercau să înveţe să trăiască de acum înainte cu consecinţele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare şi de determinate să câştige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinşi că iubirea lor va triumfa.

Cu toate acestea, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, „Insula Iubirii“ este însă martorul unei situaţii unice în istoria sa.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg