Rafael Nadal, prăbuşit pe teren la finala turneului Indian Wells! Sportivul a acuzat dureri puternice în piept, „ca de ac pe care îl apeşi”

22 martie, 2022
1 profimedia 0672075302 jpg jpeg

Rafael Nadal s-a aflat în momente neplăcute, după ce starea de sănătate i s-a degradat brusc.

După un parcurs sportiv fenomenal, în care a înregistrat 20 de victorii, Nada s-a prăbuşit în finala de la Indian Wells, în noaptea de duminică spre luni. Sportivul a fost învins pentru prima dată în acest an de rivalul său american Taylor Fritz.

Înfrângerea s-a datorat însă unor probleme medicale apărute subit. Nadal a acuzat dureri puternice în piept, „ca de ac pe care îl apeşi”, notează Le Figaro.

La sfârşitul lunii ianuarie a câştigat turneul Australian Open, competiţie care i-a fost refuzată lui Novak  Djokovici, principalul său rival, pe motiv că sârbul refuză cu obstinaţie injectarea cu serurile anti-COVID, ser cu care Nadal a fost injectat.

În meciul din 21 martie, Nadal s-a simţit rău şi a anunţat că va lua o pauză, motiv pentru care va sări peste turneul de la Miami.  „Am avut dureri, au fost şi probleme de respiraţie. Nu ştiu dacă e ceva la coastă sau la muşchi, trebuie să fac investigaţii. Când respir, când mă mişc, sunt mereu înţepături. Am ameţit chiar din această cauză, pentru că e o durere destul de pronunţată“, a spus Nadal, după finala de la Indian Wells.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg