Raluca Bădulescu nu exclude o împăcare cu soțul de care divorțează

10 iunie, 2022

Are convingerea că e sufletul ei pereche și, totuși, viața îi desparte. Raluca Bădulescu admite că Florin, soțul de care divorțează, nu e un bărbat de pierdut.

.„Am lacrimi în ochi, dar știu că este lângă mine. Este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. De departe, Florin este minunea și dragostea vieții mele. S-a întâmplat că momentan să ne separăm, dar vedem ce o mai fi. Oricum, nu există pe lumea asta bărbat cum e Florin. Îl ador. E o viață de om, sunt atâția ani”, a spus Raluca Bădulescu în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

raluca4 jpg

“Florin îmi este aproape și știu că îmi va fi aproape toată viața. Eu îl iubesc ca pe ochii din cap. Și el pe mine. Dar este o situație complicată. (…) Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri… Florin este dragostea vieții mele”, a mai spus blonda.

Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat divorțul.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat Raluca Bădulescu, conform wowbiz.ro.

Cei doi s-au cunoscut într-un club. “Eu am făcut primul pas. Ne-am cunoscut la un club, prin intermediul unui prieten comun şi, după câteva ore în care am vorbit, mi-am dat seama că el este acela. Am făcut imposibilul ca să fim împreună. El a fost cel care m-a cerut în căsătorie, după trei luni de zile, dar în acea perioadă am stat cu inima cât un purice, speriată fiind să nu plece după altă femeie mai tânără, mai frumoasă”, povestea Raluca pentru OK!



Recente pe Ok! Magazine

Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg