Raluca Lăzăruţ are peste 40 de rochii de seară

18 octombrie, 2012

Vedeta Kanal D a dezvăluit câte piese vestimentare de colecţie are în garderobă şi de unde a moştenit talentul de a-şi alege ţinutele de seară.

Vedeta Kanal D a dezvăluit câte piese vestimentare de colecţie are în garderobă şi de unde a moştenit talentul de a-şi alege ţinutele de seară.

Raluca Lăzăruţ a impresionat prin ţinută şi atitudine la evenimentul Fashion for Trees, organizat recent de Asociaţia MaiMultVerde şi prezentat chiar de ştirista Kanal D. Vedeta a purtat o rochie Maria Lucia Hohan, nude, până în pământ, care i-a pus în valoarea silueta perfectă. De altfel, ea s-a impus, de-a lungul timpului, drept una dintre cele mai elegante prezenţe ale showbiz-ului românesc şi se declară o mare iubitoare a modei şi, în special, a rochiilor.

„Rochiile sunt un atribut al feminităţii. Îmi plac în special cele uşoare, vaporoase, care urmăresc linia trupului, fără să <ţipe> pe anumite părţi ale corpului. Întotdeauna am fost adepta echilibrului, în toate aspectele vieţii mele. În copilărie o admiram pe mama când îşi potrivea ultimele detalii ale ţinutei înainte să plece din casă, de la ea am moştenit abilitatea de-a alege rochia şi culoarea potrivite“.

Pentru Raluca, rochia nu este o simplă ţesătură sau o combinaţie de materiale, ci un fel de a doua piele, care îi stârneşte întotdeauna o anumită stare de spirit.

„În şifonier am peste 40 de rochii şi fiecare dintre ele are o poveste. Unele sunt primate în dar, altele sau sunt cumpărate de mine sub impresia unor gânduri, altele au fost purtate la evenimente, întâlniri speciale. Fiecare rochie îmi aduce aminte de un anumit context şi îmi creează o anumită stare“, a adăugat ea.

Raluca Lăzăruţ prezintă în fiecare luni şi marţi, de la 12.30, Ştirile Kanal D.

Foto: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg