Raluca Zenga, pe urmele Irinei Margareta Nistor

2 decembrie, 2014

Soţia lui Walter Zenga este a doua traducătoare a faimosului scriitor indian Vikas Swarup, după celebrul critic de film Irina Margareta Nistor. Cartea “Ucenica şi Maestrul”, de Vikas Swarup – tradusă din limba engleză în

Soţia lui Walter Zenga este a doua traducătoare a faimosului scriitor indian Vikas Swarup, după celebrul critic de film Irina Margareta Nistor.

Cartea “Ucenica şi Maestrul”, de Vikas Swarup – tradusă din limba engleză în română chiar de Raluca Zenga - urmează să fie lansată oficial în librariile de la noi, sub egida editurii Taj.

“El, povestitorul, este scriitor noaptea şi diplomat ziua. Ea, frumoasa lui traducătoare în limba română, este mămică ziua şi traducătoare noaptea. Deşi ar putea fi un personaj ieşit dintre paginile unui roman de Swarup, Raluca e, cum bine veţi vedea, mult mai mult decât o blondă cu o viaţă fermecată. Mărturiseşte că păşeşte cu mare emoţie pe urmele primei traducătoare a autorului, nimeni alta decât Irina Margareta Nistor...”,aşa o prezintă Editura Taj pe Raluca Zenga, care se declară încântată de traducerea romanului “Ucenica şi Maestrul”, de Vikas Swarup, dar şi de faptul că este a doua traducătoare a acestui faimos scriitor indian, prima fiind binecunoscutul critic de film de la noi – Irina Margareta Nistor.

“O carte minunată. Un roman care nu te poate lăsa indiferent. L-am citit şi tradus pe nerăsuflate. O Indie la graniţa dintre modern şi tradiţional. Pasiune, trădare, răsturnari de situaţie. Sper să vă încante. Pe mine m-a fermecat!”, mărturiseşte Raluca Zenga.

Foto: sebastian enacheRecente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg