Raluca Zenga şi-a lansat prima carte, numită “Manualul Mamicii ZEN”! Iată cum s-a îmbrăcat aceasta la eveniment!

10 septembrie, 2015
IMG 6211 jpeg

După un an de zile în care şi-a pus gândurile pe hârtie, “Manualul Mămicii ZEN” a văzut lumina tiparului şi a beneficiat de o lansare cu fast. Raluca Zenga a fost aseară în centrul atenţiei şi a prezentat invitaţilor prima ei carte din postura de mămică, bifând astfel debutul său ca scriitoare, alături de Editura Integral, al cărui director editorial este binecunoscutul om de presă şi TV - Dan Boerescu. Evenimentul a avut loc într-o locaţie exclusivistă, la Chefs Experience Floreasca, şi s-a bucurat de o prezenţă numeroasă atât din partea invitaţilor cât şi a mass-media.

image

Rafinată şi elegantă cum o ştim, Raluca Zenga a optat să poarte la propria lansare de carte o rochie de culoare bleo, Alice and Olivia, la care a asortat o pereche de sandale Sophia Webster şi un set de bijuterii cu semilună.

image

“Manualul Mămicii ZEN” e un text empatic, care se adresează deopotrivă mamelor, bunicilor, bonelor, dar şi tăticilor. M-am regăsit în multe din episoadele din carte. După ce am citit cartea nu o să mă apuc să-mi dau pe tălpi cu spray cu magneziu, dar sunt fericit că mi s-a confirmat încă o dată că e mai bine să găteşti în untură decât în uleiuri”, a declarat Dan Boerescu despre cartea autoarei Raluca Zenga.

image

“Sunt extrem de fericită că mi-am îndeplinit visul de a scrie şi a vă prezenta “Manualul Mamicii ZEN”, o carte de suflet pentru mine, care încearcă să descifreze misterele maternităţii. Cartea este scrisă şi cu un strop de umor pentru orice viitoare şi actuala mămica care se va confrunta cu fel şi fel de situaţii neprevăzute. Vă invit să o citiţi! “Manualul Mămicii ZEN” se găseşte deja în Librăriile Eminescu”, spune Raluca Zenga.

image

Geanina Ilieş, Anca Serea, Adriana Petrescu, Adina Buzatu, Cream – Claudia Pavel, Diana Bart şi Clara Rotescu au fost doar câteva dintre invitatele Ralucăi Zenga. Geanina Ilieş şi Adriana Petrescu i-au adus scriitoarei câte un frumos buchet de flori.

image

Raluca a primit aseară din partea Christina Diamonds, un ceas Collect personalizat cu diamante albe, negre şi tsaforit şi talismane cu pietre semipreţioase (onix negru, peridot, granat, ametist verde şi citrine), dar accesorizat şi cu simboluri Zen, pentru dragoste şi natură.

image

Chiar dacă nu i-a putut fi alaturi la acest eveniment important din carieră, pentru că a fost prins cu treburi organizatorice la echipa Sampdoria din Genova, al cărui antrenor este, soţul Ralucăi, celebrul Walter Zenga, a vorbit cu ea aproape tot timpul la telefon, a felicitat-o şi a încurajat-o pentru a-i îndeparta emoţiile care i-au dat târcoale la lansare. Declaraţiile de dragoste din partea soţului său au avut astfel o “aromă” specială! Raluca i-a avut însă alături pe părinţii săi, dar şi pe cei doi copii, Samira şi Walter Jr, care au fost o adevarată inspiraţie pentru ea şi pentru “Manualul Mamicii ZEN”.

Vezi galeria foto!Recente pe Ok! Magazine

Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg