Ramona Bădescu face show pentru Oprescu la Roma

13 iunie, 2011
marius mihalache jpeg

Pe 15 iunie, primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, va merge în vizită la omologul său italian, edilul Gianni Alemanno, ocazie cu care Ramona Bădescu organizează un spectacol pentru delegaţia României.

Pe 15 iunie, primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, va merge în vizită la omologul său italian, edilul Gianni Alemanno, ocazie cu care Ramona Bădescu, în calitate de consilier la primăria din Roma, organizează un spectacol pentru delegaţia României.

După ce, pe 2 iunie, a fost gazda recepţiei organizate de ambasada Italiei la Bucureşti, cu ocazia Zilei Italiei, Ramona Bădescu va face aceleaşi oficii şi la Roma, în cadrul unei întâlniri programate să aibă loc între partea română şi cea italiană.

Practic, pe 15 iunie primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, se va afla în vizită oficială la primăria Romei, un prilej numai bun pentru organizarea unui spectacol deosebit cu artişti români remarcabili. Responsabilă cu organizarea show-ului este chiar Ramona, în calitate de consilier pentru problemele românilor în cadrul primăriei de la Roma, care îşi doreşte să le arate italienilor cât de talentaţi sunt romanii şi să le facă cunoscută şi o mică parte din cultura românească. Astfel, actriţa i-a invitat pe naistul Gheorghe Zamfir şi pe muzicianul Marius Mihalache să susţină câte un recital alături de „Royal Philharmonic Symphony Orchestra Bucharest“, Ansamblul Ciocârlia, soprana Irina Iordăchescu, tenorul Mario Vasiliu şi coregraful Răzvan Mazilu.

image

Spectacolului intitulat „Romani - Rumeni“ va avea loc pe data de 15 iunie, la Roma, în Piazza di Campidoglio, urmând să fie difuzat pe postul italian Rai 1, pe data de 16 iunie.

„Muncesc de doi ani de zile la acest proiect si pentru mine este un vis împlinit, deoarece prin acest mod Italia începe să cunoască şi cultura noastră“, a declarat Ramona Bădescu.

image

Foto: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg