Ramona Bădescu şi-a congelat ovulele

6 august, 2014

Are 45 de ani şi e una dintre cele mai dorite femei. Are, însă, un mare of: că nu a devenit încă mamă. Aşa că a trecut la măsuri drastice şi a decis să lupte cu timpul cu armele oferite de noile tehnologii medicale.

Are 45 de ani şi e una dintre cele mai dorite femei. Are, însă, un mare of: că nu a devenit încă mamă. Aşa că a trecut la măsuri drastice şi a decis să lupte cu timpul cu armele oferite de noile tehnologii medicale.

Ramona Bădescu nu mai este de ceva timp într-o relaţie, dar chiar şi în lipsa unui bărbat în viaţa ei, a găsit o soluţie pentru a se asigura că va putea concepe un bebeluş atunci când va considera că a venit momentul potrivit.

„Nu am renunţat la ideea de avea un copil. Absolut nu! Doar soarta este cea care îţi scoate în cale, atunci când nu te aştepţi, persoana potrivită! Sper că Dumnezeu are un plan şi pentru mine! Dacă nu, eu deja mi-am congelat ovulele în Elveţia! Una dintre dorinţele mele cele mai mari, care nu mi s-a îndeplinit până acum, este să am un copil. Dar nu sunt atât de egoistă încât să concept un copil, doar de dragul de a-l avea, în afara unei familii. Este foarte important pentru dezvoltarea şi educaţia lui ca el să crească într-o familie frumoasă, să aibă şi mamă şi tată!”, a spus Ramona Bădescu pentru Apropotv.ro, citat de wowbiz.ro.

„Chiar dacă atunci când mă uit în oglindă nu par de 45 de ani, biologic, trecerea timpului nu se poate opri! Până acum, nu am considerat nicio relaţie de-a mea ca fiind potrivită pentru a concepe un copil. Fiindu-mi teamă că poate atunci când o să găsesc bărbatul potrivit va fi poate prea târziu să am un copil, am hotărât să-mi congelez ovulele în Elveţia. Dar poate întâlnesc bărbatul potrivit pentru a deveni mamă în timp util, pentru a nu mai apela la aceste proceduri şi tehnici de ştiinţă avansate“, a mai spus ea.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg