Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia pentru malpraxis. Prezentatoarea a cerut 1 milion de euro despăgubiri: ”Avem nevoie de dreptate”

13 ianuarie, 2022
6 ramona pauleanu6 jpg jpeg

În România, nu este o raritate faptul că te internezi cu o boală şi pe parcurs te poţi contamina cu bacterii intraspitaliceşti.

Multe persoane au trecut prin acest coşmar, însă vedetele pot atrage atenţia şi mai bine, prin vizibilitatea pe care o au, iniţiând astfel de acţiuni precum cea demarată de Ramona Păuleanu, care a dat în judecată Spitalul Filantropia.

Prezentatoarea PRO TV a născut gemeni prematur, la 6 luni. Din păcate, băieţelul Luca a trebuit să stea internat aproape nouă luni, după ce pe lângă problemele specifice prematurităţii, s-au adăugat şi cele de sănătate, întrucât micuţul a contractat o bacterie intraspitalicească. Ramona l-a putut aduce acasă abia cu o zi înainte de anul nou.

2 ramona pauleanu 3 jpg jpeg

Vedeta, care este şi soţia unui celebru avocat, Adrian Cuculis, a explicat pe pagina sa oficială de socializare de ce dă în judecată spitalul şi de ce cere despăgubiri uriaşe: ”Da. Am dat in judecata spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul ca, la doua luni de la internare, baiatul meu a facut sepsis si meningita bacteriana dupa ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despagubiri. Un milion, ati citit bine. Nu ca să ma îmbogăţesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care castigam, către o cauza in care credeam.

Imi voiam baiatul bine, nu-i suma sa compenseze suferinta lui.

N-am făcut mare tam tam pe subiectul asta.

De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred ca cel mai important e ca nu ştiu cât de departe as fi mers cu demersul asta, dar acum ştiu ca merg pana în pânzele albe.

Asta după ce, si atunci, şi acum, spitalul dovedeşte ca joaca murdar.

Printre altele, ASTĂZI am aflat ca tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauza ca eu aveam o infecţie care a provocat naşterea şi a afectat copiii, infecţie despre care eu nu am ştiut nimic pana în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic.

Cu toate astea, mi-au apărut doua diagnostice noi, post externare. Post externare.

Nu, nu sistemul medical romanesc e putred, ci oamenii din el.

Ca doar nu mârşav poste fi un spital, o clădire, ci cei care o conduc.

Sunt convinsa ca or sa inventeze tot felul de mizerii, ma aştept la orice. Dar ii anunţ pe aceasta cale, ca si eu merg pana la capăt.

Păcat de oamenii oamenii competenţi şi empatici care lucrează acolo, prinşi involuntar în aceasta mocirla. Si-mi pare rău că îi amarasc cu acest mesaj.”, scrie prezentatoarea pe Facebook.Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi