Rapperi faimoşi despre care se zvoneşte că sunt gay

25 iulie, 2017
Untitled collage jpeg

Se bucură de succes, averi considerabile şi femei cu nemiluita. Însă gurile rele spun că aceasta e doar o aparenţă şi că unii dintre cei mai mari rapperi din lume preferă, de fapt, compania reprezentanţilor aceluiaşi sex.

Kanye West

image

Încă din 2004 circulă zvonuri cu privire la prespusa homosexualitate a soţului vedetei de reality show Kim Kardashian. O să spuneţi că e o prostie, omul e însurat, are copii, însă e posibil să vă răzgândiţi odată ce aflaţi argumentul. În timpul unui interviu oferit celor de la MTV, rapperul a acuzat comunitatea hip-hop ca fiind homofobă. OK, el spune multe, însă pe vremea aceea nu era la fel de îndrăzneţ – sau obraznic – ca acum şi nu debita aşa multe prostii.  Ideea e că, acum mai bine de un deceniu, nici lumea nu era atât de deschisă la minte ca acum şi nu accepta prea uşor homosexualitatea, iar ca o vedetă să susţină live cauza gay-ilor a presupus un curaj evident din partea ei.

image

Nu-i de mirare că mulţi au presupus atunci că West e homosexual (altfel nu le-ar fi apărat cauza, nu?), etichetă cu care s-a luptat ani în şir după aceea pentru a scăpa de ea. Totuşi n-a renunţat să susţină în continuare membrii LGBTQ toţi aceşti ani. Plus că, dacă stai să te gândeşti, nu se ştiu multe despre trecutul lui amoros, în afara faptului că e însurat cu KK şi că s-a iubit cu Amber Rose, amândouă nişte femei care ar face orice pentru bani, ar minţi chiar cu privire la relaţia lor intimă cu Kanye.

Puff Daddy

image

Nu de puţine ori s-a întâmplat ca celebrul rapper să fie acuzat de comportament cel puţin suspect în ceea ce priveşte relaţia lui cu bărbaţii. Îi îmbrăţişează pe la spate, îi sărută pe obraz şi nu păstrează acea distanţă necesară oricărui heterosexual atunci când vorbeşte cu alt heterosexual. Mai mult de-atât, 50 Cent şi Yung Joc au încercat să-l dea de gol pe Diddy, în timp ce Wendy Williams l-a aruncat pe acesta într-un scandal sexual monstru atunci când a susţinut că deţine o înregistrare video cu Puff şi rapperul Loon, în ipostaze tandre. Totuşi Williams n-a făcut niciodată publică asemenea video XXX, iar Daddy n-a comentat niciodată cu privire la acuzaţiile gay aduse.

50 Cent

image

În ciuda declaraţiilor homofobe pe care le-a făcut ocazional – pentru a-şi ascunde oare preferinţele sexuale? – rapperul a fost acuzat de mai multe persoane că este un gay veritabil. Una dintre acestea a fost chiar The Game, care l-a denumit gay pe 50 Cent, dar un gay “kool”. Mai mult de-atât, în 2015, faimosul muzician a dat vina pe nişte chestii “atât de gay” pentru scăderea audienţei show-ului Empire, după care fosta iubită a lui 50 Cent, Vivica A. Fox, a declarat, în timpul emisiunii Watch What Happens Live, că râde ciob de oală spartă. Auci! Mai contează oare că el continuă să nege că ar fi homosexual?!

Will Smith

image

Despre starul serialului Prinţul din Bel Air se spune că ar fi deschis experienţelor sexuale de tot felul, chiar şi gay. De fapt, el s-ar încadra perfect la categoria bisexual fără prejudecăţi, în căutarea unor senzaţii tari. În Hollywood, se ştie de ceva vreme că el şi soţia lui, Jada Pinkett, ar fi swingeri şi că preferă parteneri de orice gen şi culoare. Will n-a comentat niciodată despre viaţa sa sexuală, însă Jada a recunoscut că îi oferă libertate maximă tatălui copiilor ei.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}