Răsfaţă-te în luna îndrăgostiţilor

25 februarie, 2022
1 dragoste1 jpg jpeg

Cu 14 februarie Valentine’s Day şi Dragobetele pe 24 februarie, se poate spune că această lună este una a iubirii. Dar asta nu înseamnă că dacă nu ai un partener, asta nu înseamnă că nu te poţi bucura de spiritul sărbătorilor. Din contră, înainte de a te baza pe cineva să te facă fericită, trebuie să te bucuri de propria persoană. Aşa că poţi transforma februarie în luna iubirii de sine. Iar cu o mică investiţie în propria persoană, nici nu vei simţi presiunea socială de a avea pe cineva în viaţa ta.

Cu aceste idei ai un punct de plecare pentru un an în care să te pui pe tine înainte de oricine.

Înnoieşte-ţi trusa de machiaj

Ştii toate acele look-uri îndrăzneţe pe care nu ai curaj să le încerci? Ei bine acum este momentul să o faci. Răsfoieşte ofertele speciale Avon pentru a găsi machiaj de calitate la un preţ mic. Iar dacă tot eşti la acest capitol, uite-te în trusa de machiaj şi vezi ce trebuie înlocuit. Nu este indicat să ţii produsele de machiaj peste data expirării, chiar şi în cazul pudrelor. Iar Avon are o gamă destul de largă de produse de make-up şi skin care de care te poţi bucura chiar la un preţ mai mic. Astfel, îţi vei putea impresiona colegii şi prietenele cu look-uri noi, fără să fi cheltuit foarte mulţi bani în prealabil.

Fă o vizită la spa

Nimic nu se compară cu o zi în care toată lumea se învârte în jurul tău. Iar la spa tu eşti în centrul atenţiei. Faptul că pleci de acolo mai relaxată şi simţindu-te mai bine în propria piele este cu siguranţă un avantaj. O mască, un masaj şi poate chiar şi câteva minute petrecute la saună vor face minuni pentru încrederea în tine. De altfel, poţi să începi acest exerciţiu în luna iubirii şi să îl continui pe tot parcursul anului. Încrederea în sine şi acceptarea propriei persoane este un drum lung, dar poţi să porneşti în această aventură chiar de acum.

Începe un jurnal

Jurnalul este cea mai bună metodă de a stabili o conexiune cu propria persoană. Pe lângă observaţiile zilnice, aici poţi trece în revistă şi ideile pe care le-ai avut de-a lungul zilei dar şi sentimentele tale. Momentele care îţi dau anxietate dar şi problemele care au fost ridicate în ziua care tocmai a trecut, odată scrise, le vei putea analiza. Desigur, motivaţia zilnică este un avantaj, deoarece îţi vei începe ziua într-o notă pozitivă. De asemenea, un jurnal este excelent, pentru că te ajută să îţi exprimi toate nemulţumirile, chiar şi pe cele care nu le-ai pune în cuvinte, ceea ce pe termen lung, te ajută să îţi consolidezi sănătatea publică.

Citeşte, în sfârşit,  din cărţle cumpărate

Cu toate avem acel teanc de cărţi pe care l-am cumpărat şi niciodată nu ajungem să îl citim. La fel se întâmplă şi cu lista de filme care se lungeşte pe zi ce trece. Ei bine, acum a venit momentul să îţi iei o pauză şi să începi să citeşti sau să vezi tot ce îţi doreşti. Într-adevăr, o carte necesită o investiţie de timp, dar el se traduce în bunăstarea ta mentală. În plus, cititul este o formă de escapism, deci vei evada din realitate foarte uşor. Iar câteva pagini pe zi din genul literar preferat îţi pot intra cu uşurinţă în rutina zilnică, ceea ce înseamnă că te vei bucura pe termen lung de o pauză de la realitate.

Învaţă să te bucuri de timpul petrecut cu tine însuţi

Ieţi la masă în oraş, mergi să vezi un film sau o piesă de teatru, bucură-te de un spectacol de stand-up comedy, ascultă un concert, singură. Nu cădea în plasa ideii învechite că poţi face aceste lucruri numai în grup sau cu un partener. Poţi face totul şi singură. Mai mult, poţi învăţa să te bucuri de timpul petrecut cu tine însuţi, deoarece are şi avantaje. Iar pe acestea le vei descoperi doar făcând pasul spre independenţa faţă de dogmele sociale.

Nu uita că luna februarie este o lună ca oricare alta, indiferent de simbolistica unor zile. Prin urmare, dacă nu ai chef să faci nimic, este excelent. Iar în cazul în care vrei să faci ceva special, gândeşte-te la tine, chiar şi atunci când planifici o ieşire cu prietenii. În definitiv, tu eşti centrul propriului tău univers.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg