Răsfaţaţii de la Hollywood. Copiii VIP fac legea!

17 februarie, 2018
60th Annual GRAMMY Awards   Show jpeg

Părinţii de la Hollywood nu îndrăznesc să le impună limite copiilor din dotare şi nici măcar să le iasă din cuvânt celor mici şi (mult prea) răsfăţaţi.

Plictiseală mare! Blue Ivy nu prea agreează show-ul Grammy şi nici nu-i lasă pe părinţi să se simtă bine

Or fi ei idolii tinerilor din ziua de astăzi, dar acasă, când păşesc în camerele copiilor, starurile iau imediat poziţia de supunere şi sunt 100% la cheremul unor mini-me plini de toane şi pretenţii.

Priviţi numai cum Blue Ivy i-a redus la tăcere pe părinţii ei – acest power couple incontestabil din showbiz-ul american! – într-una dintre cele mai importante seri din viaţa lor, la decernarea premiilor Grammy! Emoţionaţi de discursul tinerei Camila Cabel­lo, cei doi au început să aplaude, însă fiica lor le-a retezat entuziasmul. Iar, după naturaleţea surprinzătoare a gestului făcut de copilă, e limpede că Blue nu s-a aflat la prima ei ex­teriorizare de acest fel. Bietul tată – ditamai mogulul, care are la degetul mic întreaga in­dustrie muzicală – a încercat toată seara să-i intre în graţii fetiţei de şase ani, însă glaciala domnişoară a pozat indiferent în faţa camere­lor şi a ignorat zâmbetele lui caraghioase.

Vedeta serii. North n-avea stare la Fashion Week, pe când avea doar doi ani şi stătea deja în primul rând.

Lăsând deoparte raiul în care trăieşte zi de zi „Prinţesa“ Blue Ivy şi care-i îngăduie mani­festări de orice fel (de la tăvăliri pe jos, la urle­te şi ordine date pe cel mai înalt ton cu putin­ţă), minora Carter nu este singurul exemplar de copil VIP care creşte în faţa camerelor de filmat. Să ne amintim de North West, primul prunc al vedetei de reality-show Kim Karda­shian şi al rapperului Kanye West, care ţipa din toţi rărunchii taman în primul rând, la Fa­shion Week. N-au fost de vină creaţiile desig­nerului Alexander Wang, ci vanitatea părintelui care a ţinut morţiş să-şi îmbrace fetiţa în cele mai trendy – şi mai inconfortabile – haine şi să o afişeze în văzul lumii, cu sau fără acordul ei.

Scăpat de sub control. Fiul lui JLo, Max, e prins de bodyguard după ce a luat-o la fugă pe stradă.

Nici gemenii lui Jennifer Lopez n-au scutit-o pe faimoasa lor mamă de năzdrăvăniile lor. Circulă pe internet o filmare haioasă cu bodyguard-ul vedetei care aleargă disperat după Max, în încercarea de a-l convinge pe micuţ să nu dea bir cu fugiţii pe stradă şi să in­tre în maşină cu mămica lui. Noroc cu armata de angajaţi pe care Lopez o are la dispoziţie 24 de ore din 24, pentru că altfel nu ne-o putem imagina pe Jen alergând, pe tocurile ei imposi­bile, după nişte copii mai ceva ca argintul viu!

În plină criză. Nimeni, nici măcar mama Katie Holmes, nu-i poate intra în graţii lui Suri când încep ţipetele şi lacrimile de crocodil.

Şi, că tot veni vorba despre comportamente greu de suportat, nu puteam să n-o menţionăm pe Suri, fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Hol­mes, care a dat, în vremurile ei mai zvăpăiate, adevărate mostre de mofturi excesive. Pentru Suri, orice putea fi un declanşator al lacrimilor şi ţipetelor – de la gropile din asfalt în care se întâmpla să calce uneori, la culoarea păturicii care-o însoţea peste tot. Cu siguranţă, nu cri­zele de isterie ale fetei l-au îndepărtat pe tata Cruise de ea, dar putem înţelege cât de greu de suportat poate fi comportamentul unor „îngeraşi“ scăpaţi complet din mână!Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg