Răsturnare de situaţie pentru Oana Roman. Ea şi soţul Marius Elisei nu se mai pot dezlipi unul de altul! În ce ipostaze tandre s-au filmat

18 iunie, 2021
1 oana roman2 jpg jpeg

Între Oana Roman Elisei şi soţul său s-a întâmplat ceva ce mulţi poate că nu mai credeau. Deşi îşi anunţaseră divorţul la începutul anului, cei doi soţi şi-au reconsiderat poziţia. Cu siguranţă că şi-au rezolvat neînţelegerile, iar acum uimesc cu gesturile de adolescenţi.

Oana şi Marius au plecat spre mare, iar ea a pus un Instastory în care se vede clar că cei doi nu-şi mai pot dezlipi mâinile unul de pe altul. Soţul Oanei o mângâie pe picioare, în timp ce conduce, iar ea a filmat momentul.

4 captura instastoryoanaroman jpg jpeg

Înainte de plecarea spre mare, Oana a clarificat: „Astăzi am venit iarăşi să o văd pe mama, pentru că plecăm până duminică seară la mare. Avem nişte treabă acolo. Am vrut să o văd înainte să plec. Aştept să coboare, să ies cu ea pe terasă să stăm de vorbă. E şi Isa, dar e cu tatăl ei la restaurant. Eu o aştept pe mama. Ar trebui să vină pe acolo, cu liftul”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Ba mai mult, vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care apare doar cu fostul soţ în timp ce sunt îmbrăţişaţi. Potrivit descrierii, Isa este „responsabilă” de apropierea părinţilor, micuţa şi-a dorit să îi vadă pe cei doi aşa cum erau înainte de divorţ.

„Poza asta a făcut-o Isa şi a insistat sa stăm fix aşa. Am postat-o cum a făcut-o ea cu toată iubirea şi fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc, dar este autentică precum iubirea cu care ea a făcut-o”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei.

Mai mult, Marius nu mai ştie ce să-i facă şi s-o răsfeţe şi recent a surprins-o cu un cadou nesperat, un telefon nou şi flori:

”Am avut o zi groaznică şi am ajuns acasă şi am găsit asta...Şi acum plâng în hohote de bucurie pentru că îmi doream mult de tot să-mi schimb telefonul. Mulţumesc Marius Elisei din toată inima mea ruptă în bucăţi, dar plină de iubire”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Pentru Oana perioada este foarte grea, din cauza îngrijorărilor legate de mama sa, Mioara Roman, a cărei stare de sănătate este vizibil şubrezită.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg