Ravisantă în roz! Melania Trump a făcut iar valuri cu o nouă apariție de senzație

11 aprilie, 2024

Una dintre aparițiile sale publice rare, de când a plecat de la Casa Albă. Deși nu este ceva ce își dorea, o face pentru soțul ei, care se încăpățânează să mai candideze o dată la președinția SUA.

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg

Mai exact, este a doua apariție spectaculoasă a primăverii, în plină campanie electorală a soțului său.

Pe 6 aprilie în Palm Beach, Melania Trump a făcut senzație în salopeta sa wide-leg roz înflorată. 

Fosta Primă Doamnă SUA este recunoscută pentru flerul său în modă. Este printre cele mai elegante și frumoase soții de politician din lume! Ea l-a însoțit sâmbătă pe Donald la o deja faimoasă acțiune de strângere de fonduri pentru campania prezidențială a soțului ei și Partidul Republican, unde s-ar fi colectat suma uimitoare de 50 de milioane de dolari menită să-l relanseze în cursa pentru fotoliul de la Casa Albă. Celebrul magnat a mai fost președinte înaintea mandatului lui Joe Biden. Trump le-a vorbit celor care au contribuit cu bani despre obiectivele sale în al doilea mandat: reduceri de taxe, securitatea frontierei, independența energetică.

La această reuniune de zi, Melania Trump a fost șic și elegantă, cu părul prins, într-o salopetă roz, cu motive florale în partea inferioară. De asemenea, talia sa subțire a fost marcată de un cordon.

În luna martie, Melania Trump a făcut din nou senzație cu o ținută splendidă: o rochie albă și tocuri amețitoare de la faimosul brand Louboutin.

Donald este fan costumul clasic bleumarin, la care accesorizează cravate de diferite culori.

La început de aprilie, Melania Trump și-a sprijinit soțul la strângerea de fonduri pentru campania sa de realegere, care a obținut 50,5 milioane de dolari, potrivit directorilor de campanie ai lui Donald Trump. Melania nu a făcut comentarii publice.

Strângerea de fonduri a fost găzduită de miliardarul John Paulson și potrivit organizatorilor, eclipsează strângerea de fonduri a președintelui Joe Biden, unde s-ar fi strâns doar 26 de milioane de dolari.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg