Ray Charles, o viaţă cu orgii, droguri şi 12 copii cu 10 femei. Când şi-a pierdut virginitatea artistul

21 decembrie, 2020
4 charle jpg jpeg

Ray Charles s-a stins din viaţă în 2004, la vârsta de 73 de ani. Impresionantul muzician era cunoscut de milioane de oameni încă din anii 1950.

Şi-a început cariera ca şi pianist de jazz şi blues, dar uimitoarele abilităţi artistice l-au făcut să abordeze mai multe genuri muzicale, pop, country şi R&B.

Ray Charles rămâne fără îndoială o celebritate, dar cu o viaţă de familie complicată, ceea ce a dus la o mulţime de nemulţumiri şi certuri. Darul său de a seduce şi escapadele romantice rămân însă legendare. Prima căsătorie a lui Ray a fost cu Eileen Williams, dar aceasta a durat mai puţin de un an, între 1951 şi 1952.

Artistul nu a avut copii cu Eileen, dar a avut trei urmaşi cu a doua soţie, Della Robinson, pe care a numit-o Bea. S-au cunoscut în 1954 şi s-au căsătorit un an mai târziu, pe 5 aprilie 1955. Au rămas împreună 22 de ani. Consumul de droguri al lui Ray a provocat o mare presiune în căsătoria lor, precum şi poveştile sale amoroase, din care au rezultat o serie de alţi copii. 

Cu Bea, Ray a avut trei băieţi: Ray Jr, născut în 1955; David, născut în 1958; şi Robert, născut în 1960. Cu toate acestea, primul său copil a fost o fată, pe nume Evelyn, care provine din legătura pe care artistul a avut-o cu Louise Flowers, în 1949. Una dintre aventurile sale celebre rămâne cea cu Margie Hendricks, care a durat şase ani.

În 1959 a avut un fiu, Charles Wayne, care s-a născut în timp ce Ray era căsătorit cu Bea. Apoi a avut o fiică, Renee, cu Mae Mosley Lyles, în 1961, iar în 1963 a avut o altă fată, Sheila, cu Sandra Jean Betts. În 1966 a mai avut o fiică, Reatha, iar în 1968 a avut un copil şi cu Mary-Chantal Bertrand, pe Alexandra. El a mai avut un fiu, Vincent, cu Arlette Kotchounian în 1977, acelaşi an în care Bea a divorţat de el după 22 de ani de căsătorie.

Dintre copiii lui Charles, cei mai mici s-au născut la aproape 10 ani distanţă, Robyn fiind născută de Gloria Moffett în 1978, iar Corey născută de Mary Anne den Bok în 1987.

3 charle2 jpg jpeg

În 2002, Ray şi-a adunat cei 12 copii şi pe mamele acestora şi le-a dezvăluit că este grav bolnav.

Ray a vrut să-i anunţe la ce se pot aştepta în privinţa moştenirii. O mare parte din averea sa urma să fie lansată fundaţiei sale caritabile, iar copiii puteau conta pe 500.000 de dolari , bani care urmau să fie plătiţă în anii următori.

A existat o oarecare confuzie cu privire la cât de mult ar primi fiecare copil. De aceea, după ce a murit, a început lupta pe avere. Unii dintre copiii credeau că managerii artistului au gestionat greşit averea. Au ajuns să se războiească pentru bani cu cei de la fundaţia tatălui lor, asta pentru a câştiga controlul asupra numelui şi imaginii regretatului cântăreţ.

În 2015, staff-ul fundaţiei a câştigat un proces care îi împiedica pe copii să obţină alte interese suplimentare din patrimoniului tatălui lor.

În 2016, Casa Albă a organizat un eveniment special pentru a aduce un omagiu regretatului Ray Charles. Şi, conform WashingtonPost, opt dintre copiii săi nu au fost invitaţi şi unul dintre ei nu a reuşit să ajungă.

În momentul morţii sale, în 2004, artistul avea o relaţie cu partenera de lungă durată, Norma Pinella. Ray recunoştea că femeile sunt importante pentru el şi îl ajută în procesul său creativ. Într-un interviu din 1978, el a susţinut chiar că agreează sexul în grup, cu trei sau patru persoane, dar a ţinut să menţioneze că îi place să fie „singurul bărbat”.

De asemenea, Ray Charles a mărturisit că şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 12 ani, cu o fată 20 de ani şi a simţit „gustul dragostei în mai multe limbi”, referindu-se la faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu femei de diferite naţionalităţi.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}