Război fără precedent între Jay-Z şi Kanye West

4 iulie, 2017
2012 BET Awards   Show jpeg

Proaspăt lansat online pe Tidal, noul album al lui Jay-Z, 4:44, are versuri incendiar de oneste. Ce confesiuni face rapperul despre Kanye?

Jay-Z şi Kanye West, în vremurile bune

Ne spune despre sarcinile pierdute ale soţiei lui Beyonce, dar şi despre infidelităţile lui. Ba chiar mama lui recunoaşte pe acest album că e lesbiană... Şi ajungem şi la prietenia lui Jay-Z cu Kanye West. De fapt, fosta prietenie. Fiindcă de câţiva ani, cei doi s-au distanţat. Motivul? Oare răspunsul se află în aceste versuri? "Te-ai lăsat de şcoală, ţi-ai pierdut principiile/ I-ai dat 20 de milioane fără să clipeşti... El ţi-a dat 20 de minute de scenă... Ce-o fi fost în capul lui?!" Cele 20 de minute la care se referă s-au întâmplat într-un concert Kanye West la Sacramento anul trecut, în noiembrie, când acesta s-a arătat dezamăgit că Jay-Z nu l-a sunat după ce Kim Kardashian fusese jefuită la Paris. "Ştiu că ai oameni plătiţi. Nu-i trimite pe capul meu. Sună-mă. Vorbeşte cu mine ca un bărbat adevărat", a spus atunci pe scenă West, sugerând că atacul asupra lui Kim ar fi fost orchestrat de Jay-Z.

Ei bine, de când albumul 4:44 a fost lansat, toată lumea se întreabă dacă motivul rupturii dintre cei doi rapperi ar fi faptul că Jay-Z i-a împrumutat lui Kanye 20 de milioane de dolari, pe care nu le-a mai văzut înapoi...

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg