Război între Iulia şi Mihai Albu

29 ianuarie, 2014
iulia albu2 jpeg

După ce a declarat recent că nu mai există nicio şansă de împăcare între ea şi fostul ei soţ, semnatara rubricii „Poliţia modei de la Wowbiz“ vorbeşte deschis despre relaţia lor. Iată şi reacţia creatorului de modă.

După ce a declarat recent că nu mai există nicio şansă de împăcare între ea şi fostul ei soţ, semnatara rubricii „Poliţia modei de la Wowbiz“ vorbeşte deschis despre relaţia lor. Iată şi reacţia creatorului de modă.

Invitată în platoul emisiunii „Wowbiz“, Iulia Albu a negat că ar avea vreo relaţie de suflet cu afaceristul grec Constantin Hagivreta.

„Îl cunosc, evident că-l cunosc“, a spus aceasta despre Hagivreta, menţionând că l-a întâlnit în contextul în care ea dorea să-şi vândă apartamentul prin intermediul unor cunoscuţi, pentru a nu da curs altor materiale de presă cu fotografii din locuinţa sa.

image

„Arată bine, este şarmant, este un bărbat inteligent, este un bărbat de care, în mod normal, orice femeie se poate simţi atrasă. Noi suntem doi oameni divorţaţi… Avem o relaţie de prietenie, care, dacă ne dorim amândoi, poate evolua şi în altceva“, a spus Iulia referitor la Kosta.

Întrebată dacă-şi doreşte să aibă o relaţie, fostul manechin a răspuns că: „Bineînţeles că îmi doresc o relaţie. Îmi doresc o relaţie normală, poate o relaţie în care să nu am parte de lucrurile de care am avut parte în relaţia cu Mihai. Acum nu ştiu dacă este el (Kosta, n.r.) sau nu, timpul o va spune”.

image

Referitor la fostul ei soţ, ea a declarat că: „Am încercat să punem pe roate relaţia şi nu a mers (…). Mihai îşi doreşte foarte mult să ne împăcăm, inclusiv acum mă caută. Şi dacă el nu ar fi avut tupeul fantastic să iasă în presă, n-aş fi spus niciodată acest lucru, pentru că mi se pare jenant pentru amândoi. El nici măcar nu ştie să piardă! Mihai este un om care nu ştie să piardă. Şi mie îmi pare rău, a fost şi familia mea, nici mie nu mi-a părut bine s-o rup pe Mikaela de tot ce însemna casa ei, a fost decizia lui… Dacă eu am fost o doamnă şi am acceptat toate condiţiile divorţului, asta nu înseamnă în niciun caz că eu sunt o proastă să-l las să spună tot ce-l taie capul. Acest om şi-a dorit divorţul, a argumentat în faţa tuturor prietenilor noştri cât de nefericit este el cu mine, drept pentru care i-am acordat divorţul omului, ce era să fac?”

„Am fost de-acord cu tot ce a propus: m-am mutat în apartament de două camere cu fiica mea, fiica mea nu mai avea camera ei, acum încerc să iau o locuinţă în care să-i iau propria ei cameră, încerc să ne meargă bine, muncesc foarte mult…“, a explicat ea.

image

„Eu m-am căsătorit şi foarte tânără şi n-am ştiut multe lucruri pe care le ştiu acum… Nu regret niciodată căsnicia cu Mihai, pentru că din ea a rezultat Mikaela, cel mai frumos lucru din viaţa mea, n-aş putea s-o regret vreo secundă. Din partea mea, putem păstra o relaţie de prietenie. Dar mă tem că nu se va întâmpla lucrul acesta. El este un om foarte agresiv şi orgolios – agresiv în sentimente, el nu poate să ţină o relaţie de prietenie, el o iubeşte, ori urăşte pe cineva. Iar eu simt, din declaraţiile pe care le face, că nu poate să înţeleagă că s-a terminat şi este, paradoxal, pentru că el este cel care a pus punct acum un an.”

„Dacă ar fi ţinut la mine, ar fi ştiut să mă ţină lângă el. Despre asta e vorba! Un bărbat care iubeşte o femeie ştie s-o ţină lângă el. Eu nu sunt o femeie care să fi umblat cu bărbaţi în timpul căsătoriei, mi-am văzut de casă, de şcoală, de muncă… Nu consider că vreo secundă am greşit cu ceva atât de grav. (…) Cu siguranţă, între mine şi Mihai nu mai poate fi nimic, decât o relaţie de respect, prietenie şi atât, pentru că, până la urmă, e vorba despre Mikaela. Mikaela are o mamă şi un tată şi are nevoie de amândoi. Deci va trebui, la un moment dat, să-şi asume răspunderea şi să se implice în viaţa copilului lui. (…) Mie nu-mi place să fac reproşuri şi consider că undeva a fost şi vina mea pentru felul în caer s-au terminat lucrurile între noi. “

„Îmi trimite mesaje noaptea, diferite mesaje nu foarte flatante în care îşi manifestă frustrarea, mă jigneşte, după care îmi spune că mă iubeşte, după care… Asta se întâmplă tot timpul. Eu chiar îmi doresc o relaţie normală cu el. Chiar azi mi-a dat un mesaj că a făcut nu ştiu ce declaraţii la un alt post concurent“.

În replică, Mihai Albu s-a manifestat pe Facebook. „Cât de urât a putut să vorbească despre mine... Nu cred că meritam aşa ceva!“. Iar mai târziu a revenit cu un nou mesaj: „Nu ştiu să pierd? Ce declaraţie am dat eu şi ce am primit în schimb...“, postând totodată şi un link către declaraţii făcute postului Acasă TV, la care făcea referire Iulia.

„Imediat după divorţ, vreo lună şi ceva, aproximativ două luni, nu am fost împreună, cam de Paşte, anul trecut. A mai fost o mică întrerupere de vreo două săptămâni la un moment dat, după care am reluat relaţia şi am fost, zic eu, împreună până acum două săptămâni şi două zile“, a povestit el pentru Cancan.ro, preluat de Acasă TV.

„Eu am fost trup şi suflet. Pot să spun, din punctul meu de vedere, că eu am fost relativ fericit. Se încerca o reconstrucţie, eram optimist că se va putea, din punctul meu de vedere. Asta este.“

image

Cât priveşte faptul că Iulia ar fi spus că a încercat să reînnoade relaţia doar de dragul fetiţei lor, creatorul de modă a declarat că: „Nu pot s-o iau neapărat ca pe-o jignire, dar nu este, din punctul meu de vedere, deloc adevărat. Noi chiar am avut discuţiile astea, chiar de mai multe ori, că nu am încercat o împăcare, ca să-i spunem aşa, doar de dragul fetiţei. Şi că am crezut amândoi că ne leagă mult mai multe . Chiar ne-am pus întrebarea, ne-am susţinut unul pe celălalt că, de fapt, este mai mult. (…) M-a mâhnit foarte tare. Acum că s-a spus lucrul acesta stau să mă gândesc că m-a minţit. M-a mâhnit, cum am spus, m-a golit!“

„Nu discut de sentimentele mele, nu este cazul. Chiar nu este cazul, mai ales că a pus punct. De fapt, n-a pus punct. Vrea să zic că eu am pus punct la modul că ea m-a anunţat şi am înţeles mesajul, a dat o declaraţie, neîntrebată de fapt de nimeni, cum că a luat această hotărâre. A fost o declaraţie frumoasă, respectuoasă, destul de puţin adevărată, din punctul meu de vedere, dar a fost o declaraţie – nu ştiu de ce a făcut-o, de ce era nevoie. Bun, să zicem că a vrut să se arate liberă.“

„Sunt convins că nu-i sunt indiferent, dar dacă a luat această decizie, probabil că i-am plecat de la inimă“, crede el.

Întrebat ce a simţit când a văzut imaginile cu fosta lui soţie împreună cu afaceristul aromân, designerul a răspuns că: „Da, am avut şi eu un oarecare şoc în momentul acela, pentru că iniţial nu mi-am explicat alegerea ei, iar asta ar fi putut să explice într-un fel… dacă se anunţase liberă, era liberă să iasă cu oricine, la urma urmei. Nu este treaba mea şi în niciun caz n-am să comentez, este persoana pe care am iubit-o foarte mult, cea care mi-a dăruit un copil, am fost fericiţi (…) Fericirea Iuliei înseamnă şi fericirea mea, iar fericirea mea încă o caut“.

Foto: paginile personaleRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg