Război și-n familia Angelinei Jolie, după ce actrița a acuzat Israelul că transformă Gaza într-un cimitir

6 noiembrie, 2023

Jon Voight, tatăl actriței, se arată dezgustat de opiniile fiicei sale, care a semnalat cruzimea cu care oamenii nevinovați sunt executați cu sânge rece în Fâșia Gaza.

Jon Voight și fiica sa, Angelina Jolie, Getty (2) jpg

Jon Voigt a răspuns poziției tranșante a fiicei sale, actrița Angelina Jolie, după ce aceasta a atacat Israelul și a acuzat țara că a transformat Gaza într-o „groapă comună”.

Jon Voight și fiica sa, Angelina Jolie, Getty (3) jpg

Actorul Jon Voight a răspuns sâmbătă comentariilor făcute de fiica sa, actrița Angelina Jolie, care a atacat dur Israelul și a susținut că a bombardat în mod deliberat centrele civile din Gaza, acuzându-l că a transformat orașul într-o „groapă comună”.

„Sunt foarte dezamăgit că fiica mea, la fel ca mulți alții, nu înțelege slava lui Dumnezeu, adevărurile lui Dumnezeu”, a spus Jon Voigt într-un videoclip pe care l-a postat pe paginile sale de socializare. „Problema aici este distrugerea istoriei pământului lui Dumnezeu, Țării Sfinte, pământului evreilor”.

Jon Voight și fiica sa, Angelina Jolie, Getty (1) jpg

El a continuat: „Armata israeliană trebuie să protejeze Țara Israelului și poporul său – acesta este un război. Nu va fi așa cum crede stânga că va fi; nu va fi cultural. Israelul a fost atacat prin terorism inuman [împotriva] copii nevinovați, mame, tați, bunici. Și voi, proștii spuneți că Israelul este problema? Trebuie să vă uitați la voi și să vă întrebați: „Cine sunt eu? Ce sunt?”

El a mai citit în videoclip: „Întreabă-l pe Dumnezeu: „Învăț adevărul? Sau sunt mințit și fac ca toți ceilalți?” – pentru că prietenii, cei care înțeleg adevărul văd minciuna. Ei văd că Israelul a fost atacat, iar aceste animale vor să distrugă evreii [și] creștinismul.

„Toți ne dorim dreptate și dragoste, dar acest lucru nu se poate întâmpla cu aceste animale, care vor să-i ștergă pe evrei și creștini de pe fața pământului”, a continuat Voigt în videoclip. „Este o minciună că Israelul ucide oameni nevinovați, dar toți au liberul arbitru de a pleca. Sunt prizonieri ai statului barbar care îi folosește ca protectori umani. Copiii de pe pământul Palestinei sunt exploatați de aceste animale, pentru a-i face pe toți să creadă că Israelul ia aceste vieți – și acesta a fost, de fapt, planul Hamas. Să creeze războiul binelui împotriva răului”, a spus plin de obidă Jon Voight.

Tatăl Angelinei Jolie sprijină statul Israel

Jon Voigt este cunoscut ca un fervent susținător al Israelului și al prim-ministrului Benjamin Netanyahu. În Statele Unite, el a fost asociat cu Partidul Republican de mulți ani - și a fost unul dintre susținătorii de seamă ai președintelui Donald Trump în timpul mandatului său.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg