Războinicul Alex de la Exatlon s-a schimbat. Noul look l-a transformat total

14 iunie, 2018
alex jpeg

De când au părăsit Republica Dominicană, concurenţii de la Exatlon au luat cu asalt petrecerile mondene de vară din Capitală, prilej pentru fanii emisiunii de a-ai admira şi în alte situaţii decât cele din concursul sportiv.

Alex, în concurs

Alex Nedelcu, sportivul de 26 de ani de echipa Războinicilor este unul dintre ei. Numai că, aseară, când şi-a făcut apariţia la o astfel de petrecere, tânărul a fost de nerecunoscut.

Pentru că da, concurentul cunoscut cu porecla de Bentiţă a renunţat la părul lui lung şi creţ şi la barba crescută în concurs şi a apărut cu o freză nouă. S-a tuns scurt şi parcă a devenit alt om.

Alex, imediat după ce a revenit în ţară (foto mijloc)

Evident că părerile fanilor sau, mai bine zis, ale fanelor concurentului sunt împărţite, aşa cum o arată şi comentariile de pe paginile de Facebook şi Instagram ale emisiunii Exatlon.

"Alegerea lui! A plecat la Exatlon băiat, s-a întors bărbat, dar se pare că nu-i place acest rol, vrea să redevină cel care a fost înainte. Forget it. Acesta a fost Alex de la Exatlon, cel tuns şi frezat e un oarecare Alex", scrie un fan al emisiunii.

Alex, în versiunea nouă

"Nici nu l-am recunoscut. Nu glumesc, tot dădeam de colo colo cu mâna pe telefon să văd ambele poze, că mă gândeam că l-au încurcat pe Ştefan cu altcineva", scrie altcineva.

"Era mai cool cu părul lung, arăta aşa fix de la Hollywood. Însă şi aşa îmi place, seamănă cu Bogdan Vlădău", se mai arată într-un comentariu.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg