Războiul Bennifer continuă: „Nimănui, cu excepția mamei lui J.Lo, nu-i place de Ben. Este un nemernic"

9 august, 2024

Persoanele din cercul de apropiați ai lui Jennifer Lopez se pare că nutresc un dezgust de lungă durată față de soțul ei, Ben Affleck, cu atât mai mult cu cât actorul ar fi umilit-o din nou pe divă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (6) jpg

Atunci când vedeta în vârstă de 55 de ani - care a fost văzută, ieri, purtând din nou verigheta - și actorul de 51 de ani au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste, unii dintre cei mai apropiați prieteni și consilieri ai lui Jennifer au fost foarte reticenți, ca urmare a felului în care s-au încheiat lucrurile între ei la începutul anilor 2000.

Printre cei care nu sunt fani Affleck se află și managerul de lungă durată al lui Jennifer, Benny Medina, a declarat o sursă pentru Page Six.

„Cei doi nu se suportă. Nu se înțeleg și încă mai există animozități între ei”, susține sursa respectivă. Benny a lucrat cu Jennifer pentru o mare parte a carierei sale timpurii, dar relația lor de lucru a luat sfârșit în 2003.

Mai multe surse au spus că Affleck a jucat un rol în decizia lui Lopez de a renunța, atunci, la Medina. Cu toate acestea, ea l-a readus pe Benny ca manager al ei la doar câțiva ani după ce ea și actorul și-au anulat logodna, în 2004.

De atunci, el a continuat să fie unul dintre cei mai apropiați consilieri ai ei, iar Lopez a fost văzută petrecând mult timp cu el în această vară, cât a stat în Hamptons, acolo unde și-a sărbătorit și ziua de naștere fără Ben. 

„Nimănui, cu excepția mamei lui Lopez, nu-i place de Ben Affleck. Este un nemernic cu N mare", susține o altă sursă citată de Page Six. Dar Jennifer n-a ascultat de nimeni, orbită de iubirea pentru Ben, fără să se aștepte ca povestea lor să se termine atât de repede.

„I-ar fi scos ochii celui care i-ar fi spus c-o să se despartă în mai puțin de doi ani.”

Un articol recent publicat de revista In Touch susține că Ben și-a amânat cererea de divorț pentru a evita umilirea lui Jennifer, cu atât mai mult cu cât el produce următorul film în care joacă Lopez, Unstoppable.

Așadar, actorul ar fi pus actele de divorț pe hold pentru a nu dăuna succeului filmului sau imaginii publice a lui Jennifer.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg
Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg
1 simona patruleasa stirile kanal d jpg jpeg
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg