Războiul continuă la şase ani de la divorţ! Heidi Klum & Seal îşi dau întâlnire la tribunal

11 octombrie, 2020
1 seal jpg jpeg

Fostul top model vrea să se mute cu toţi copiii în Germania, iar acest lucru ar însemna separarea de tatăl lor, care ripostează dur.

Seal (57) şi Heidi (47) au divorţat în urmă cu şase ani, însă nu au îngro­pat nici acum securea trecutului. Scandalul a fost mutat în tribunalul din Los Angeles, unde supermo­delul luptă să obţină aprobarea pentru a ple­cat cu copii peste hotare, mai exact în ţara ei natală, Germania, acolo unde are mai multe contracte antamate în viitorul apropiat, prin­tre care şi o nouă ediţie a emisiunii Germany’s Next Top Model. Motivele invocate de aceasta sunt de natură pecuniară, deoarece ea produ­ce mai mulţi bani acolo, fiind imagine pentru branduri de frumuseţe, dar şi familială, căci Seal îi vede pe Leni (16), Henri (14), Johan (13) şi pe Lou (10) extrem de rar: „Anul acesta, până acum, el a petrecut, în total, şase săptămâni cu Leni, şase cu Henry, zece zile cu Lou şi tot zece cu Johan“, declară, furioasă, mama aces­tora.

În plus, ea spune că niciunul dintre ei nu plăteşte pensie alimentară, însă ea trebuie să suporte toate cheltuielile cu copiii: „Munca mea în televiziune întreţine familia. Nici eu şi nici Seal nu plătim vreo pensie alimentară, dar copiii petrec cu mine majoritatea timpului şi eu trebuie să suport toate cheltuielile lor“, povesteşte cea care a găsit un înlocuitor pen­tru Seal, pe rockerul Tom Kaulitz, cu care s-a şi căsătorit în februarie anul trecut. Pe de altă parte, fostul ei soţ invocă faptul că nu şi-ar dori ca copiii lui să călătorească pe perioada pandemiei şi că mai bine ar fi să rămână cu angajaţii lui până când mama lor îşi onorează toate obligaţiile la Berlin. Replica ei nu s-a lă­sat aşteptată, iar avocaţii ei au citat-o imediat: „Sunt foarte conştientă de gravitatea acestui virus şi am luat toate măsurile necesare ca ei să fie protejaţi acolo, la fel cum sunt şi aici. Lu­ând în considerare situaţia financiară mondia­lă, sunt recunoscătoare că încă mai am un loc de muncă care îmi permite să-mi întreţin fa­milia“. Pentru a convinge juraţii, Heidi a adus la proces declaraţia fiicei sale, Leni, rezultată din relaţia anterioară cu Flavio Briatore, susţinând că niciunul dintre copiii ei nu doreşte să ră­mână în L.A. cât timp ea este plecată: „Îmi iu­besc tatăl foarte mult (n.r. Seal este cel care a crescut-o şi pe care îl consideră tată) şi nu vreau să-i rănesc sentimentele luându-i par­tea mamei, dar aş vrea să spun în numele meu şi în numele celor trei fraţi ai mei că vrem să stăm lângă mama noastră şi să călătorim cu ea în Germania“. De altfel, Leni este deja fotomo­del şi a semnat pentru o nouă şedinţă foto în ediţia nemţească a revistei Vogue.

Nici cântăreţul nu s-a lăsat mai prejos şi a venit cu declaraţii menite să susţină că fosta lui soţie are un plan ascuns: „Eu cred că Hei­di vrea să îi mute în Germania şi să-i îndepăr­teze de mine. Şi-a închiriat deja casa din Los Angeles pe o perioadă nedeterminată şi mai e şi problema pandemiei, pentru că dacă situaţia se înrăutăţeşte, s-ar putea să li se interzică întoarcerea în Statele Unite“. Se pare, însă, că dovezile susţin versiunea lui Klum şi plecarea în Germania se va concretiza.Recente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg