Războiul fățiș dintre Melania Trump și Ivanka la Casa Albă, expus într-o nouă carte

6 martie, 2024

O nouă mărturie susține că ani de zile a existat o rivalitate acerbă între soția și fiica lui Donald Trump pentru responsabilitățile de Primă Doamnă.

Rivalitate acerbă între soția și fiica lui Donald Trump pentru rolul de Primă Doamnă. Getty Images
Rivalitate acerbă între soția și fiica lui Donald Trump pentru rolul de Primă Doamnă. Getty Images

În timpul fostului mandat prezidențial al lui Donald Trump, rolul de Primă Doamnă a fost intens disputat de către cele două femei importante din viața sa, respectiv soția sa, Melania Trump, și fiica sa, Ivanka Trump. O luptă pentru putere dată în culisele Casei Albe, despre cae aflăm punctual dintr-o carte care va apărea în curând.

Volumul, scris de Katie Rogers și intitulat „American Woman: The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden", a fost oferit celor de la „New York Post” pentru a fi consultată înainte de lansare. „The Post” a relatat că această carte va dezvălui o „luptă internă pentru putere" de patru ani între Melania și Ivanka, care ar fi concurat pentru dominația asupra rolului de Primă Doamnă.

Conflictul a izbucnit atunci când Melania Trump a întârziat inițial mutarea sa la Casa Albă la începutul mandatului soțului ei, ceea ce a determinat-o pe Ivanka Trump să încerce să umple golul, plănuind să reamenajeze aripa de est. Planurile ambițioase ale fiicei magnatului imobiliar vizau să remodeleze și dinamica Corpului Executiv, uzurpând în esență rolul tradițional al Primei Doamne pentru a servi întreaga familie Trump.

În ciuda faptului că fostul președinte Donald Trump a aprobat implicarea Ivankăi în sarcinile de Primă Doamnă, Melania s-a opus vehement ideii, declanșând o dușmănie acerbă cu fiica sa vitregă.

De asemenea, cartea lui Rogers expune tensiunea din culise, Melania Trump referindu-se malițios la Ivanka cu porecla "Prințesa" pe măsură ce rivalitatea lor se intensifica. În ciuda faptului că ambele femei au lucrat îndeaproape cu președintele Trump, ele au evitat în mare măsură confruntarea directă, menținând o distanță glacială în timp ce își urmăreau agendele proprii.

Chiar și infamul sacou al Melaniei „Chiar nu-mi pasă, ție?", purtat în timpul unei vizite la copiii migranți reținuți la granița sudică în iunie 2018, a fost interpretat ca un mesaj voalat către Ivanka Trump, în timp ce ambele femei concurau pentru atenția mediatică.

Sursele citate în carte dezvăluie obsesia Melaniei pentru imaginea ei publică și pentru securitatea financiară, ceea ce a determinat-o să se angajeze în negocieri frecvente cu privire la acordurile prenupțiale și postnupțiale, pe toată durata președinției soțului ei. În ciuda rapoartelor anterioare care sugerau că negocierile se axau pe Barron Trump, Melania a rămas concentrată în mod clar pe propria autonomie financiară.

Purtătorul de cuvânt al Melaniei a confirmat întâlnirile frecvente ale acesteia cu un consilier juridic, dar a negat detalii specifice privind acordurile prenupțiale. Cartea sugerează, de asemenea, o relație cordială între Melania și succesoarea sa, Jill Biden, întrucât ar fi făcut schimb de felicitări de ziua de naștere de la plecarea lui Trump din funcție.

În timp ce prezența Melaniei în campania electorală pentru realegerea soțului ei a fost notabil limitată, Donald Trump i-a promis o vizibilitate sporită pe măsură ce se apropie alegerile.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg