Războiul moştenirii. Cine se ”califică” în lupta finală pentru averea lui Prince

3 iunie, 2016
prince gettyimages 118755421 jpg jpeg

Pentru averile câtorva staruri cu greutate se duc lupte în surdină, departe de ochii lumii. OK! îţi prezintă culisele unora dintre cele mai grele conflicte financiare din lumea celebrităţilor.

2011

Prince- 250 milioane $

Cel mai recent dosar este surprinzător de încâlcit! Legendarul artist a lăsat în urma sa multe lacrimi, dar şi una dintre cele mai complicate situaţii în privinţa moştenirii. Mai ales fiindcă nu a avut un testament, astfel că specialiştii apreciază că organi­zarea legală a averii lui va fi definitivată cel mai devreme anul viitor. Primii pe lista moştenitorilor sunt sora artistului, Tyka – plus cinci surori şi fraţi vitregi (John Nel­son, Omar Baker, Alfred Jackson, Sharon Nelson şi Norrine Nelson). Documentul menţionează şi numele lui Darcell Gresham Johnston, însă fără ataşarea cuvântului „moştenitor“. „Ea şi Prince au aceeaşi mamă, dar taţi diferiţi. Anumiţi membri din familie au aflat de existenţa ei recent“, a declarat o sursă apropiată rudelor artistului.

Carlin Q. Williams. Presupusul fiu al solistului visează din spatele gratiilor la o îmbogăţire peste noapte.

Dar ce simplu ar fi fost dacă lista s-ar fi oprit aici! Cum să tragi, însă, linie, când, din senin, un deţinut dintr-o închisoare de ma­ximă securitate din Colorado pretinde că e fiul îndelung tăinuit al lui Prince şi că vrea şi el un ban?! Carlin Q. Williams pe numele său, omul a fost condamnat de mai multe ori, de-a lungul timpului – printre altele pentru trafic de cocaină, dar şi fiindcă şi-a ameninţat o iubită cu moartea şi a atacat o altă femeie cu un ondulator de păr care era încins! Istoria lui abracadabrantă este o înşi­ruire de intrări, ieşiri şi reveniri la răcoare, încălcări ale termenilor eliberării condiţi­onate şi noi fărădelegi unele peste altele – astfel că Prince nici dac-ar fi vrut n-ar fi apucat să-l vadă în libertate. Să lăsăm, însă, cazierul! Carlin ar urma să fie eliberat prin 2020 şi i-ar prinde bine un bănuţ. El spune că mama lui a făcut sex cu Prince într-un hotel din Kansas în 1976. Iar asta e tot ce contează! Autorităţile au aprobat stabilirea paternităţii. Iar mama individului, Marsha Henson, susţine cu detalii întreaga poveste. „Eu şi domnul Nelson (n.r. Prince Rogers Ne­lson, numele complet al artistului) am avut un contact sexual neprotejat la Midwest Hotel. Atunci l-am conceput pe Carlin.“ Am uitat să spunem că Williams e rapper? Da, şi are un site pe care se autointitulează Prince Dracula aka Fiul lui Prince! Tyka s-a abţinut până acum de la comentarii.

Tyka Nelson. Sora lui Prince şi fostă prostituată, aceasta luptă pentru drepturile ei la averea colosală a artistului.

Dar ce să vezi?! O altă tulburare a listei moştenitorilor a venit chiar din sânul fa­miliei lui Prince! Este vorba de un copil de 13 ani care ar putea fi nepoata cântăreţului, mai exact Victoria Nelson, fetiţa fiului lui Duane Joseph Nelson Sr., un alt frate vitreg al lui Prince, care a lucrat ca şef al staff-ului ce asigura securitatea artistului. Avocaţii spun că Victoriei i-ar reveni circa 42 de milioane de dolari. În plus, Duane, care a murit în 2011, a mai avut o fiică, Brianna Nelson, care ar putea revendica şi ea o păr­ticică din avere. Suntem convinşi că Tyka se roagă acum să nu mai apară niciun alt moştenitor din pământ, din iarbă verde!Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg