Războiul Vica Blochina - Oana Roman, partea a II-a: ”Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers”

27 noiembrie, 2023

Cele două vedete autohtone sunt la cuțite, iar războiul se duce vizibil, fără ascunzișuri. Vica Blochina a atacat-o din nou, virulent, pe fiica lui Petre Roman. Ce s-a întâmplat?

FotoJet (34) jpg

În ultimul timp, din ce în ce mai multe falsuri ies la iveală, când ne referim la imaginile reale vs cele modificate, editate. Căci Vica Blochina are un mare of cu Oana Roman. Se întreabă de ce își editează pozele atât de mult, sugerând că a slăbit, când de fapt realitatea ar fi alta.

Indubitabil, Oana Roman a pierdut multe kilograme, însă nicidecum nu arată așa cum ar vrea ea să creadă lumea, iar acest lucru o scoate din minți pe Vica Blochina, care a mărturisit că nu s-a mai putut abține să nu spună adevărul. Cel puțin, adevărul ei.

De la pozele modificate s-au certat și prima oară, cu declarații la fel de acide. Căci Vica a mers cu Oana într-o vacanță exotică, la vremea respectivă, ocazie cu care a văzut clar cât de diferită era Oana în fotografii vs Oana în costum de baie, în viața reală.

Pericolul există, într-adevăr, căci Oana Roman promovează intens, de ani de zile, un ceai de slăbit. Iar ea susține că acesta o ajută. Însă care este adevărul, de fapt?

Vica Instastories (1) jpg

Vica și-ar dori ca acest ceai să nu mai fie prezentat ca și cum ar avea puteri magice, căci nu are. Este doar un ceai, cu aceleași beneficii pe care orice ceai îl are. Blochina a tunat pe secțiunea Stories de pe pagina sa de Instagram.

Vica Instastories (2) jpg

„Doamne, ce ESCROCHERIE ... Refuz să cred că OANA prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări ... E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest PRODUS ... Cei care faceți asemenea trucaje ... Asta se numește ESCROCHERIE, duceți populația în EROARE ... păcăliți ca să vindeți”, a transmis Vica Blochina.

„S-a enervat Oana. Nu te supăra, dar tu cu acest ceai ai slăbit în 5 zile mai mult ca mine cu operație bariatrică ... Asta da produs minune. Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers. Escroacă nenorocită, de duci lumea în eroare pentru 500 de euro. Marș. Tu nici măcar nu bei ceai, că nu îți place”, a continuat Vica Blochina atacul pe Instagram, după ce Oana Roman i-a replicat, tot în online: „Poza asta e făcută aseară, am pus și un video. Asta e forma mea azi. Punct. Și da, ceaiul m-a ajutat foarte mult în acest proces de slăbire de 2 ani încoace”.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg
Russell Crowe, GettyImages jpg
cub mircea bravo png
Meryl Streep în celebrul său rol Miranda Priestly, Foto Profimedia (1) jpg