Războiul Vica Blochina - Oana Roman, partea a II-a: ”Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers”

27 noiembrie, 2023

Cele două vedete autohtone sunt la cuțite, iar războiul se duce vizibil, fără ascunzișuri. Vica Blochina a atacat-o din nou, virulent, pe fiica lui Petre Roman. Ce s-a întâmplat?

FotoJet (34) jpg

În ultimul timp, din ce în ce mai multe falsuri ies la iveală, când ne referim la imaginile reale vs cele modificate, editate. Căci Vica Blochina are un mare of cu Oana Roman. Se întreabă de ce își editează pozele atât de mult, sugerând că a slăbit, când de fapt realitatea ar fi alta.

Indubitabil, Oana Roman a pierdut multe kilograme, însă nicidecum nu arată așa cum ar vrea ea să creadă lumea, iar acest lucru o scoate din minți pe Vica Blochina, care a mărturisit că nu s-a mai putut abține să nu spună adevărul. Cel puțin, adevărul ei.

De la pozele modificate s-au certat și prima oară, cu declarații la fel de acide. Căci Vica a mers cu Oana într-o vacanță exotică, la vremea respectivă, ocazie cu care a văzut clar cât de diferită era Oana în fotografii vs Oana în costum de baie, în viața reală.

Pericolul există, într-adevăr, căci Oana Roman promovează intens, de ani de zile, un ceai de slăbit. Iar ea susține că acesta o ajută. Însă care este adevărul, de fapt?

Vica Instastories (1) jpg

Vica și-ar dori ca acest ceai să nu mai fie prezentat ca și cum ar avea puteri magice, căci nu are. Este doar un ceai, cu aceleași beneficii pe care orice ceai îl are. Blochina a tunat pe secțiunea Stories de pe pagina sa de Instagram.

Vica Instastories (2) jpg

„Doamne, ce ESCROCHERIE ... Refuz să cred că OANA prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări ... E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest PRODUS ... Cei care faceți asemenea trucaje ... Asta se numește ESCROCHERIE, duceți populația în EROARE ... păcăliți ca să vindeți”, a transmis Vica Blochina.

„S-a enervat Oana. Nu te supăra, dar tu cu acest ceai ai slăbit în 5 zile mai mult ca mine cu operație bariatrică ... Asta da produs minune. Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers. Escroacă nenorocită, de duci lumea în eroare pentru 500 de euro. Marș. Tu nici măcar nu bei ceai, că nu îți place”, a continuat Vica Blochina atacul pe Instagram, după ce Oana Roman i-a replicat, tot în online: „Poza asta e făcută aseară, am pus și un video. Asta e forma mea azi. Punct. Și da, ceaiul m-a ajutat foarte mult în acest proces de slăbire de 2 ani încoace”.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg