Răzbunarea lui Kanye West. Cum a ales s-o facă pe Kim Kardashian să sufere

25 noiembrie, 2022
kim si kanye jpeg

Bărbatul gelos e capabil de multe lucruri. Câțiva foști angajați ai rapperului american au rupt tăcerea.

Se pare că fosta soție Kim Kardashian l-a rănit mult în orgoliu. Cum a găsit de cuviință Kanye West să se răzbune? Așa cum un alt fost iubit al divei a făcut-o. Expunând-o.

Foști angajați de la Adidas au mărturisit că artistul american le-ar fi arătat fotografii și videoclipuri explicite cu fosta sa soție, Kim Kardashian.

Mai mulți oameni care au lucrat direct cu solistul controversat au depus mărturie spunând același lucru. Kanye West obișnuia să le arate imagini din intimitate nesolicitate și total nepotrivite, mai ales că unii abia veniseră la interviurile de angajare.

Asta spune multe despre mariajul lor, care a sfârșit abrupt, după 7 ani în care au pozat ca un cuplu fericit, însă de multe ori lucrurile nu stăteau chiar așa.

Angajații au afirmat că West „nu se temea să arate imagini explicite sau să vorbească despre situații care ar trebui să rămână private.”

Aceste incidente au fost, de asemenea, detaliate într-o scrisoare deschisă numită „The Truth About Yeezy: A Call to Action for Adidas Leadership”, care a fost obținută de publicația Rolling Stone. În ea, mulți angajați de rang înalt de la Yeezy i-au acuzat pe directorii Adidas că și-au oprit „busola morală” și că i-ar fi permis lui West să creeze o cultură „abuzivă” în companie.

Acum, Kanye West a rămas fără colaborarea cu Adidas, deși era catalogată drept cea mai profitabilă cu o persoană care nu reprezenta lumea sportului.

Pantofii Yeezy sunt extrem de apreciați în întreaga lume, pentru comoditatea lor, însă comportamentul antisemit vădit și exaltat al lui Kanye West l-a făcut să rămână fără cele mai profitabile colaborări.

Adidas a anunțat la sfârșitul lui octombrie că nu mai vinde și nu mai produce celebrii pantofi sport Yeezy, iar plățile către compania lui Kanye West s-au oprit. Celebra firmă germană își asumă pierderi de 250 milioane de dolari în ultimul trimestru al anului, din cauza ruperii acestei colaborări.

Adidas și Kanye West și-au început colaborarea în 2013. În 2016, Adidas descria relația lor drept ”cel mai reușit parteneriat încheiat vreodată între un brand de sport și un artist, o colaborare strălucită.” Glitter-ul s-a rispit însă! Pe lângă Adidas, de lângă Kanye West s-au retras și alte mari firme: Balenciaga, Vogue, agenția de talente CAA sau compania de producție MRC.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley