Răzvan Botezatu s-a despărţit de iubitul cu care trebuia să se căsătorească. Care a fost motivul

7 ianuarie, 2020
6 razvan botezatu jpg jpeg

Răzvan Botezatu s-a despărţit de iubitul neamţ. Cei doi bărbaţi voiau să se căsătorească cât mai curând. 

Iată că anul 2020 nu a venit cu cea mai bună perioadă pentru Răzvan Botezatu. În decembrie al trăia o bucurie imensă, când anunţa că iubitul l-a cerut în căsătorie. Vestea venea la puţin timp după ce recunoscuse că este gay. 

”Vom face pasul din punct de vedere legal, în Germania nu este foarte complicat şi, oricum, avem suficienţi prieteni comuni care au făcut deja acest lucru. Este diferit de alţii, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conştientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă şi în România. Un singur lucru nu reuşesc să îl conving: să îl fac să apară, public... Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreţiei”, a spus acum ceva timp Răzvan Botezatu pentru Wowbiz.

De Anul Nou au existat însă discuţii între cei doi, aşa de aprinse, încât fostul prezentator de la Antenă a pus punct relaţiei. 

”De Revelion am fost singur. Vorbisem ca, în seara de Ajun, să petrecem puţin în familie, să stăm până la miezul nopţii acasă, cu ai mei, iar apoi să ieşim. Dar, brusc, el nu a mai vrut să vină la mine, m-am enervat cumplit şi... Gata! I-am spus să îşi vadă de treabă, dacă nu poate respecta nişte planuri simple, în viitor ce vom face? Spunea că nu se simte confortabil, d-astea, dar s-a dus cu prietenii lui în club. Aşa că, după ce am stat cu ai mei acasă, până la miezul nopţii, m-am dus şi eu, singur, în alt club şi m-am distrat. Eu sunt încăpăţânat, dar şi foarte strict când vine vorba de anumite lucruri”, a precizat el pentru aceeaşi sursă. 

2 razvan botezatu si iubitul 4 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg