Răzvan Ciobanu, filmat în timp ce mergea sub influenţa drogurilor pe stradă! Imagini incredibile cu designerul au apărut pe internet

2 mai, 2019
1 razvan ciobanu drogat 1 jpg jpeg

Săptămâna aceasta a început cu o veste tristă care s-a transformat rapid într-un subiect important de presă: designerul şi totodată criticul de modă Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Constanţa.

Moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una foarte violentă, el suferind multiple traumatisme, după cum au afirmat oamenii legii. Corpul neînsufleţit al designerului a fost găsit pe un câmp din Săcele, la câţiva metri în afara maşinii pe care o conducea.

4 razvan ciobanu accident 3 jpg jpeg

Potrivit medicilor legişti, la necropsie s-a descoperit că Răzvan Ciobanu a avut în organism 5 tipuri de droguri, dintr-un total de 13 verificate, presa tabloidă afirmând că metamfetamina şi cocaina erau două dintre acestea.

Anul trecut, numele celebrului designer chiar a apărut într-un dosar de trafic şi consum de droguri, însă el afirma la acea vreme că poate demonstra că nu mai consumă droguri, chiar dacă în trecut a recunoscut că făcea acest lucru.

11 razvan ciobanu drogat jpg jpeg

Din păcate pentru Răzvan Ciobanu şi pentru familia lui, acum circulă pe internet un filmuleţ în care creatorul de modă merge pe stradă sub influenţa drogurilor. În imagini se poate observa că designerul se mişcă cu greu, iar cel care îl filmează poate fi auzit când îl întreabă pe acesta dacă are nevoie de ajutor. Potrivit informaţiilor oferite de B1 şi de Cancan, filmarea a fost realizată în apropierea locuinţei lui Răzvan Ciobanu, în iarnă, şi demonstrează că acesta consuma droguri în mod regulat.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg